Ανοιχτό διαδικτυακό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Α', Β' Λυκείου και Γ' Γυμνασίου και τους γονείς τους.

Date

Η 4η βιομηχανική επανάσταση, ο αυτοματισμός, αλλά και η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε λόγω της πανδημίας θα οδηγήσουν επαγγέλματα στην αφάνεια, ενώ άλλα νέα  θα αναδυθούν. Ο εργασιακός χάρτης που θα αναδυθεί δε θα έχει καμία σχέση με αυτόν που ξέρουμε. Εργαζόμενοι που θα δουλεύουν από απόσταση για εταιρείες άλλων χωρών, συμβόλαια προκαθορισμένου χρόνου, συνεχής ανάγκη για εξέλιξη και κατάρτιση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εποχής που έρχεται.

Οι καριέρες θα πάψουν να είναι γραμμικές και ο εργαζόμενος των επόμενων ετών θα πρέπει να είναι έτοιμος να λαμβάνει τις καλύτερες επαγγελματικές αποφάσεις, να είναι πάντα ενημερωμένος και να διαθέτει τις κατάλληλες δεξιότητες. Ταυτόχρονα, το εκπαιδευτικό μας σύστημα βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση  και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ ο Ακαδημαϊκός Χάρτης της Ελλάδος αλλάζει δίνοντας αξιόλογες διεξόδους στους μαθητές μας.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός μας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την πλήρη ενημέρωση γονέων και μαθητών, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού  Προσανατολισμού, σε συνεργασία με την εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής YOURCAREER. Ομιλητής θα είναι ο Σύμβουλος  Σταδιοδρομίας Πάνος Σταυρόπουλος, για να συζητήσουμε για όλα τα παραπάνω ζητήματα και να μας δώσει απαντήσεις για τα ερωτήματα που γεννούν οι αλλαγές στην εκπαίδευση.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 18:30 και θα είναι ανοιχτό, δηλαδή θα απευθύνεται σε όλους εσάς τους μαθητές Α', Β' Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου καθώς και τους γονείς σας που επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στην ειδική φόρμα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Α- / Α+

Προσθήκη Υπογράμμισης
στους συνδέσμους

Αύξηση Αντίθεσης

Accessibility icon, Εικονίδιο προσβασιμότητας