Η καλύτερη ανταμοιβή μας είναι η επιτυχία των μαθητών μας

Επιτυχίες στης παννελαδικές 2022-23, του οιδανικό


Κλείσε θέση τώρα και γίνε μέλος της
μεγάλης ομάδας των Επιτυχιών!

Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Πληροφορίες για την Πολιτική Απορρήτου.
κοντογιαννης
Κοντογιάννης Ιωάννης
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Τα προγράμματα διαχείρισης χρόνου με βοήθησαν να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά το άγχος των εξετάσεων.

Με εξαιρετικά φιλικούς και συνεργάσιμους καθηγητές, το ΟιδαΝικώ με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες των πανελλαδικών. Τα προγράμματα  διαχείρισης χρόνου που υπάρχουν είναι πολύ βοηθητικά, γιατί συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του άγχους και στη σωστή αξιοποίηση του χρόνου. Αν γύριζα πίσω στο χρόνο θα το επέλεγα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη!

αλεξιαδης
Αλεξιάδης Νίκος
Τμήμα Ιατρικής

Καθηγητές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον.

Το ΟιδαΝικώ συνέβαλε στην επιτυχία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις προσφέροντας τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία με προσομοιώσεις εξετάσεων και το σημαντικότερο όλων, καθηγητές με πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτυχία και τη στήριξη των μαθητών.

παππα
Παππά Δήμητρα
Τμήμα Φαρμακευτικής

Οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας και η χρήση διαδραστικών πινάκων έκαναν το μάθημα πιο βιωματικό και ελκυστικό.

Το ΟιδαΝικώ ήταν πράγματι ιδανικό σ την προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις! Οι καθηγητές ήταν πάντα στο πλευρό μου, μου μετέδιδαν με μεράκι τις γνώσεις τους, με κινητοποιούσαν και δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν στις δυνατότητές μου. Το κλίμα στην τάξη ήταν πάντα όμορφο, με στιγμές γέλιου που με βοηθούσαν να αποβάλω το άγχος. Οι αναμνήσεις θα μου μείνουν αξέχαστες!

κοντογιαννη
Κοντογιάννη Ξανθίππη
Τμήμα Ιατρικής

Ευχάριστο και υποστηρικτικό κλίμα εντός και εκτός τάξης.

Το φροντιστήριο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών με διάφορα σεμινάρια και προγράμματα, στοχεύοντας σε αυτό που υπόσχεται εξαρχής, δηλαδή στο σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό και την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, καθώς υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μου!

Παντζαρτζή
Παντζαρτζή Ολυμπία
Τμήμα Φυσικής

Η εμπιστοσύνη είναι μια λέξη που περιγράφει απόλυτα τη σχέση μου με το ΟιδαΝικώ.

Οι καθηγητές μου, εκτός από τη μαθησιακή καθοδήγηση που παρείχαν, υπήρξαν και ψυχολογικό στήριγμα τα τρία αυτά χρόνια, δημιουργώντας με την αφοσίωση και το ενδιαφέρον τους ένα κλίμα ασφάλειας. Το ΟιδαΝικώ υποστηρίζει την προσπάθεια κάθε μαθητή και δίνει βάση στο σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό, βασικά εφόδια για τον δρόμο της επιτυχίας.

Παντζαρτζής
Παντζαρτζής Λευτέρης
Τμήμα Πληροφορικής

Προσωποποιημένη σχέση με κάθε μαθητή.

Χωρίς το ΟιδαΝικώ δε θα μπορούσα να πετύχω τον στόχο μου, να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Γι’ αυτό είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη βοήθεια που μου προσέφερε, καθώς και για τις αξέχαστες αναμνήσεις τόσο με τους καθηγητές όσο και με τους συμμαθητές μου. Δεν υπήρχε η συνήθης απρόσωπη σχέση μαθητή-καθηγητή και συνεπώς, τα μαθήματα ήταν ενδιαφέροντα και γίνονταν μέσα σε μια οικεία και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

μπεκρη
Μπεκρή Ανθή
Τμήμα Ιατρικής

Καθηγητές με μακροχρόνια εμπειρία και μεθοδικότητα.

Παρά τα μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα που με χώριζαν από τον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου, δεν ένιωσα στιγμή μόνη ή αβοήθητη πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου. Το κλίμα ήταν πάντα ευχάριστο και ζεστό και οι καθηγητές αποφόρτιζαν την απαιτητική καθημερινότητα. Με τη μακροχρόνια εμπειρία και τις γνώσεις τους υπήρξαν οι πολυτιμότεροι σύμμαχοί μου σε αυτό το ταξίδι. Με έκαναν να νιώσω ασφάλεια και με οδήγησαν μεθοδικά στο δρόμο προς την επιτυχία.

λαζαριδης
Λαζαρίδης Σίμος
Τμήμα Ιατρικής

Κοντά στον μαθητή, ακόμα και κατά τη διάρκεια των εξ αποστάσεως μαθημάτων.

Το ΟιδαΝικώ υπήρξε αξιόπιστος συνοδοιπόρος στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μου. Από τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές μέχρι το σύνολο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών (πρόγραμμα οργάνωσης χρόνου, σεμινάρια), μου παρείχε όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να κατακτήσω τον στόχο μου. Παρά τους περιορισμούς που έθεσε η πανδημία, η χρονιά κύλησε ομαλά χάρη στην προσαρμοστικότητα του φροντιστηρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στον μαθητή ακόμα και εξ αποστάσεως.

στοικου
Στόικου Δήμητρα
Τμήμα Φαρμακευτικής

Στο Οιδανικώ έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο και το άγχος μου.

Το ΟιδαΝικώ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Κλειδί αυτής της επιτυχίας αποτέλεσε η άριστη συνεργασία με τους καθηγητές μου, οι οποίοι ήταν διαρκώς δίπλα μου και με ενθάρρυναν να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Χάριν στις συμβούλους Οργάνωσης Χρόνου έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο και το άγχος μου και έτσι, κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες της χρονιάς των Πανελληνίων και να πετύχω τον στόχο μου. Χωρίς καμία αμφιβολία το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν η καλύτερη επιλογή!

μουδιωτη
Μουδιώτη Σοφία
Τμήμα Ιατρικής

Μια εκπαιδευτική οικογένεια που δουλεύει αδιάκοπα με όρεξη και μεράκι.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, το ΟιδαΝικώ ήταν για εμένα μια οικογένεια. Όλοι οι άνθρωποι του και ιδιαίτερα οι καθηγητές και οι σύμβουλοί, εργάστηκαν αδιάκοπα με όρεξη και μεράκι, για να με βοηθήσουν στην προσπάθειά μου να επιτύχω τους πιο υψηλούς στόχους μου, που κάποτε μου φάνταζαν αδύνατοι. Δε θυμάμαι μια μέρα που πέρασε χωρίς να έχω κάποιον από αυτούς δίπλα μου. Προσέφεραν σε όλους μας τα απαραίτητα εφόδια και το υλικό που χρειαζόμασταν, εξομαλύνοντας το δύσβατο μονοπάτι  προς την επιτυχία.

μιχαηλιδου
Μιχαηλίδου Αναστασία
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Οργάνωση της μελέτης και κλίμα εμπιστοσύνης.

Οι Πανελλαδικές μου φαίνονταν άθλος, ωστόσο στο Οιδανικώ, η έμφαση στην οργάνωση της μελέτης και το κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης έκαναν την προσπάθειά μου μια όμορφη, αξέχαστη εμπειρία. Συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μου οι καθηγητές μου, οι οποίοι μου παρείχαν διαρκώς την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και με βοήθησαν να αξιοποιήσω τις δυνατότητές μου κατά το βέλτιστο τρόπο.

μαργαριτη
Μαργαρίτη Δόμνα
Τμήμα Χημικών

Οι καθηγητές έζησαν μαζί μας κάθε στιγμή χαράς και δυσκολίας.

Οι καθηγητές μας πίστευαν σε εμάς, όταν οι ανασφάλειες μάς κρατούσαν πίσω. Δεν έπαψαν να μας δίνουν δύναμη και κουράγιο, για να μείνουμε προσηλωμένοι στον αγώνα μας,  έναν αγώνα τον οποίο έδωσαν μαζί μας. Έζησαν μαζί μας κάθε στιγμή χαράς και απογοήτευσης, και ήταν εκεί, για να μας δουν να πετυχαίνουμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πάντα εκεί για εμάς.

γιοφκα
Γιόφκα Μαρία
Τμήμα Ιατρικής

Αισθανόμουν πάντα άνετα να κάνω ερωτήσεις και να ζητάω βοήθεια. 

Το ΟιδαΝικώ μού παρείχε πέρα από τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη του στόχου μου, την επίσης σημαντική υποστήριξη και ενθάρρυνση, για να συνεχίσω την προσπάθεια. Το μάθημα γινόταν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου οι συμμαθητές μου και εγώ είχαμε την άνεση να ρωτάμε και να ζητάμε οποιαδήποτε βοήθεια από τους καθηγητές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟιδαΝικώ για την ειλικρινή τους διάθεση να με βοηθήσουν να φτάσω όσο και την αίσθηση ότι θέλουν πραγματικά να μας βοηθήσουν να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυνατότητές μας.

δημοπουλου
Δημοπούλου Ελένη
Τμήμα Νομικής (ΣΣΑΣ)

Οι καθηγητές του Οιδανικώ μου έμαθαν να είμαι οργανωτική.

Η εμπειρία μου στο ΟΙΔΑΝΙΚΩ φροντιστήριο ήταν καθοριστική, για να πετύχω τον στόχο μου. Με την αμέριστη στήριξη καθηγητών και συμμαθητών, κατάφερα να κυνηγήσω το όνειρό μου, να ανταπεξέλθω στην πίεση των εξετάσεων και να οργανώσω σωστά τον χρόνο μου. Είμαι ευγνώμων που η ομάδα του Οιδανικώ ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής.

βαρδικου
Βαρδίκου Κατερίνα
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Το Οιδανικώ προσαρμόστηκε αμέσως στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Το ταξίδι των πανελλαδικών εξετάσεων αποτέλεσε για εμένα μια πρωτόγνωρη και απαιτητική διαδικασία. Το ΟιδαΝικώ, παρά τις μεγάλες δυσκολίες λόγω της πανδημίας, προσαρμόστηκε κατάλληλα και έγκαιρα μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, ώστε να παρέχει τη βέλτιστη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές του. Η κατάρτιση και η μεταδοτικότητα καθηγητών και συμβούλων, αλλά και η άμεση επικοινωνία τους με τους μαθητές, μου προσέφεραν τα εφόδια και την ψυχολογική δύναμη για να πετύχω τους στόχους μου.

κιτσολαμπρος
Κιτσολάμπρος Μίλτος
Τμήμα Ιατρικής

Η μέθοδος με τα 3ωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα συνέβαλαν στην πολύπλευρη προτετοιμασία μου.

Με τη βοήθεια του ΟιδαΝικώ κατάφερα να απομυθοποιήσω τις πανελλαδικές εξετάσεις, πετυχαίνοντας τον στόχο μου. Οι καταρτισμένοι καθηγητές,  η σύμβουλος Οργάνωσης Χρόνου και τα τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα συνέβαλαν στην πολύπλευρη προετοιμασία μου, καθώς μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

μαστοριδης
Μαστορίδης Σταύρος
Σχολή Ικάρων

Τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και ποιοτικές δράσεις.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους καθηγητές μου στο ΟιδαΝικώ. Μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ποιοτικές δράσεις που διοργάνωνε συχνά το φροντιστήριο και με την καθοδήγηση των καθηγητών μου, πέτυχα τον πρώτο στόχο μου στις πανελλαδικές εξετάσεις, την εισαγωγή μου στη Σχολή Ικάρων.

Μποζακτσόγλου
Μποζακτσόγλου Σοφία
Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Η ομάδα του Οιδανικώ με βοήθησε να ξεπεράσω αποτελεσματικά το άγχος της Γ’ Λυκείου.

Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν, ώστε να πετύχω τον στόχο μου, αλλά και για το ότι έκαναν μια τόσο πιεστική χρονιά ευχάριστη και λιγότερο αγχωτική για εμένα.

παρχα
Πάρχα Γεωργία
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του φροντιστηρίου διαμορφώνουν ένα κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς.

Το ΟιδαΝικώ ήταν για μένα σαν δεύτερο σπίτι. Η υποστήριξη των ανθρώπων του τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, υπήρξε για εμένα παράγοντας επιτυχίας.
Χάριν στην αξιοποίηση εξελιγμένων τεχνολογικών μεθόδων, κατάφερα να είμαι παρούσα στα μαθήματα ακόμα κι όταν η φυσική παρουσία μου δεν ήταν δυνατή. Η εμπειρία μου από το ΟιδαΝικώ ήταν μοναδική και είμαι ευγνώμων που είχα την τύχη να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης «οικογένειας»!

πασχαλιδου
Πασχαλίδου Ηλιάνα
Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Άρτια προετοιμασία με εμβάθυνση στο κάθε μάθημα και ανθρώπινη, φιλική προσέγγιση κάθε μαθητή.

Η εμπειρία και η κατάρτιση των καθηγητών του Οιδανικώ και η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του φροντιστηρίου, διαμορφώνουν ένα κλίμα ασφάλειας και σιγουριάςίναι που είναι αναμφίβολα ασυναγώνιστη. Η προετοιμασία των μαθητών, σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, γίνεται μεθοδικά, οργανωμένα και αδιάκοπα, χωρίς εκπτώσεις. Στοιχεία, που λειτουργούν ως αέρας στα πανιά κάθε μαθητή για να ξεκινήσει το όμορφο αυτό ταξίδι προς τη γνώση και την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

ψαλτοπουλου
Ψαλτοπούλου Αναστασία
Τμήμα Φαρμακευτικής

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έθεσε τις βάσεις για την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές.

Οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές του ΟιδαΝικώ με τον επαγγελματισμό τους και τη μεταδοτικότητά τους, με βοήθησαν να αποκτήσω τις γνώσεις που χρειαζόμουν και με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Οι άνθρωποι του ΟιδαΝικώ ήταν δίπλα μου σε όλο αυτόν τον δύσκολο αγώνα των Πανελλαδικών και χάρη σε αυτούς, κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου.

αντωνιαδου
Αντωνιάδου Ελευθερία
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικής

Καθηγητές για τα δύσκολα.

Σε μια απαιτητική χρονιά όπως η Γ’ Λυκείου χρειάζεται σωστή καθοδήγηση. Η προσωπική μου προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στο Οιδανικώ! Ο επαγγελματισμός όλων, η απίστευτη χημεία με τους καθηγητές, το ενδιαφέρον των ψυχολόγων της Οργάνωσης Χρόνου και το γεγονός ότι όλη η ομάδα του Οιδανικώ πίστεψε σε εμένα και τους συμμαθητές μου, με βοήθησαν να διαχειριστώ κάθε δυσκολία και να μου έμαθαν ότι επιτυχία είναι να μην τα παρατάς ποτέ!

νταλλα
Ντάλλα Δανάη
Τμήμα Κτηνιατρικής

Έμπειροι και πρόθυμοι καθηγητές, ικανοί ψυχολόγοι και οργανωμένα προγράμματα και σεμινάρια δεξιοτήτων.

Το Οιδανικώ αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου, καθώς μου έμαθε πως τον δρόμο της επιτυχίας δεν τον διασχίζεις μόνος. Έμπειροι και πρόθυμοι καθηγητές, ικανοί ψυχολόγοι και οργανωμένα προγράμματα και σεμινάρια δεξιοτήτων υπήρξαν συνοδοιπόροι στον μαραθώνιο των Πανελλαδικών, φέρνοντάς με καθημερινά ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου. Ένα όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα και τα χρωστάω όλα στην οικογένεια του Οιδανικώ!

μουστακη
Μουστάκη Ράνια
Τμήμα Πολιτικών Επιστημών

Μου έμαθαν ότι κάθε στόχος είναι εφικτός με την κατάλληλη προετοιμασία.

Στο Οιδανικώ συνειδητοποίησα πως το παν είναι να περιβάλλεσαι από υποστηρικτικούς ανθρώπους. Οι καθηγητές μας αγκάλιασαν, μας στήριξαν σε όλες τις δυσκολίες και αποτέλεσαν έμπνευση για εμένα και τους συμμαθητές μου. Παρά την πίεση, οι Πανελλαδικές μού άφησαν μια γλυκιά γεύση και μπορώ με σιγουριά να πω: αν ξαναζούσα τη χρονιά αυτή, δε θα άλλαζα τίποτα!

βαρβεσιώτη
Βαρβεσιώτη Αθηνά
Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Πρωτοποριακές μέθοδοι και συνεχής επικοινωνία. 

Το ΟιδαΝικώ υπήρξε αρωγός στην προσπάθειά μου για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ήταν πάντοτε δίπλα μου σε κάθε  βήμα. Οι καθηγητές και όλοι οι συνεργάτες του φροντιστηρίου με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυσκολίες, να καταπολεμήσω το άγχος και να έχω πίστη στον εαυτό μου. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι πρωτοποριακές μέθοδοι και η συνεχής επαφή και επικοινωνία με τους μαθητές είναι τα συστατικά της επιτυχίας του φροντιστηρίου και αυτά που βοήθησαν και μένα να πετύχω τον στόχο μου. Απο εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

ψαλτοπουλος
Ψαλτόπουλος Αντώνης
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Φιλικοί και άριστα καταρτισμένοι καθηγητές, υποδειγματική υλικοτεχνική υποδομή.

Η χρονιά των Πανελληνίων, παρόλο που περίμενα να είναι μια από τις πιο δύσκολες της ζωής μου, πέρασε πολύ εύκολα και ανώδυνα χάριν στο Οιδανικώ. Το οικογενειακό περιβάλλον, οι φιλικοί και άριστα καταρτισμένοι καθηγητές αλλά και η υποδειγματική υλικοτεχνική υποδομή του φροντιστηρίου είναι μερικοί από τους λόγους που συνέβαλαν στην περσινή μου επιτυχία. Θεωρώ  ότι χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία από τους ανθρώπους του ΟιδαΝικώ, δε θα ήταν δυνατόν να πετύχω τους στόχους μου.

κριντζαλη
Κρίντζαλη Μαρία
Σχολή Πυροσβεστών

Εξειδικευμένα σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.

Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση προς την ομάδα του Οιδανικό, θα ήθελα να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ! Μάχιμοι εκπαιδευτικοί πρώτης γραμμής σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως οι διαδραστικοί πίνακες, μου παρείχαν κάθε δυνατή γνωστική, ηθική και ψυχολογική στήριξη. Το Οιδανικώ αποτέλεσε την κινητήρια δύναμή μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί!

αμοιριδου
Αμοιρίδου Σοφία
Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Με προσήλωση στους προσωπικούς στόχους κάθε μαθητή.

Το ΟιδαΝικώ ήταν η φαρέτρα μας που με τόξο του τη γνώση, οδήγησε εμάς, τα βέλη του, στο "ιδανικό" αποτέλεσμα και στην επιτυχία!

Κρουσταλλίδης Γρηγόρης
Κρουσταλλίδης Γρηγόρης
Τμήμα Ιατρικής

Μια άκρως απαιτητική χρονιά λόγω της κατάστασης με τη COVID- 19 στέφθηκε με επιτυχία χάρη στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ.

Ο επαγγελματισμός όλων όσοι απαρτίζουν το φροντιστήριο, το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί εντός και εκτός της τάξης, οι γεμάτοι γνώση και όρεξη για δουλειά καθηγητές, καθώς και η ψυχολογική υποστήριξη που μου προσφέρθηκε έθεσαν τα θεμέλια για τη μελλοντική μου σταδιοδρομία! Εν τέλει το ΟιδαΝικώ θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, διότι εκτός από γνώσεις μού δίδαξε ένα σημαντικό μάθημα: Όσο δύσκολη και να είναι μια κατάσταση, ποτέ να μην τα παρατώ! Σας ευχαριστώ για όλα!!

Καναρή
Καναρή Κυριακή
Νομική

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι τη φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή.

Η άψογη δουλειά, η υποστήριξη και η απίστευτη χημεία με τους καθηγητές συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χάρη σε αυτούς έφτασα στον στόχο μου με υψηλό βαθμό και μεγάλη επιτυχία!!!

Μαυρογεωργιάδη Χριστίνα
Μαυρογεωργιάδη Χριστίνα
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Το κλίμα οικειότητας και εμπιστοσύνης μεταξύ μαθητών και καθηγητών υπήρξε βασικός πυλώνας της συνεργασίας μου με το ΟιδαNικώ Φροντιστήριο καθώς και σημαντική συνιστώσα της επιτυχίας μου στις Πανελαδικές.

Πέρα από τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισα σε αυτή τη δίχρονη πορεία μου προς τις εξετάσεις, κέρδισα επίσης φιλίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, το φροντιστήριο ανταποκρίθηκε και προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις των καιρών, ώστε να διασφαλίσει την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας καθηγητή- μαθητή, στοιχείο διαρθρωτικό για μία αποδοτική μαθησιακή εμπειρία.

Κατσόμαλλος Νίκος
Κατσόμαλλος Νίκος
Τμήμα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής

Τα δύο χρόνια που πέρασα και εγώ ως μέλος της οικογένειας του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ ήταν πολύ όμορφα και ιδιαίτερα.

Παρόλο που η τελευταία μου χρόνια στο φροντιστήριο πραγματοποιήθηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω της πανδημίας, οι γνώσεις και η μόρφωση που μας παρείχαν οι καθηγητές συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό χάρη στην εξαιρετική οργάνωση του φροντιστηρίου. Τέλος, το οικείο και οικογενειακό περιβάλλον που επικρατούσε συνεισέφερε στην επίτευξη του στόχου μου.

Παπαδοπούλου Ζωή
Παπαδοπούλου Ζωή
Τμήμα Ιατρικής

Η Τρίτη Λυκείου είναι μία απαιτητική χρονιά. Χρειάζεται ψυχική δύναμη, υπομονή, επιμονή και σωστή καθοδήγηση. Δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια ήταν η οικογένειά μου αλλά και το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ».

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου με προετοίμασαν και με στήριξαν προκειμένου να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, οι ψυχολόγοι της Οργάνωσης Χρόνου με βοήθησαν να φτιάξω ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διαβάσματος και να διαχειριστώ ψυχολογικά τις δυσκολίες που συνάντησα. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήμουν σε επαφή με τους ψυχολόγους και τους καθηγητές μου, ενώ οι διαδικτυακές συναντήσεις και τα μαθήματα έγιναν κανονικά χωρίς προβλήματα. Είμαι πολύ ευγνώμων! Σας ευχαριστώ!

Βλαχάκος Κωνσταντίνος
Βλαχάκος Κωνσταντίνος
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο αποτέλεσε το πιο σημαντικό στήριγμα στον αγώνα των Πανελλαδικών.

Οι καθηγητές και οι άνθρωποί του πίστεψαν σε εμάς και στους στόχους μας, δε μας άφησαν ούτε στιγμή να νιώσουμε ανασφάλεια, ενώ στις πιο δύσκολες μέρες της έναρξης της πανδημίας προσαρμόστηκαν κατάλληλα και άμεσα, ώστε να παραμείνουν δίπλα μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το όραμά τους για τη δημιουργία ανθρώπων που επικοινωνούν, συνεργάζονται, αφοσιώνονται, ξεπερνούν κάθε δυσκολία, ξέρουν να μαθαίνουν και να κερδίζουν. Μέσα από την αστείρευτη δύναμη, την αγάπη και το έργο τους η επιτυχία για εμάς ήταν μονόδρομος.

Οικονόμου Βίκυ
Οικονόμου Βίκυ
Τμήμα Ψυχολογίας

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος στη δύσκολη και απαιτητική χρόνια της Γ' Λυκείου, γιατί μου έμαθε να θέτω υψηλούς στόχους, να διαχειρίζομαι τις αποτυχίες μου, να αξιοποιώ κατάλληλα τις ικανότητές μου και να μην τα παρατάω ποτέ.

Οι καθηγήτριες μου, εκτός από εξαιρετικές επαγγελματίες, υπήρξαν και μια ευχάριστη συντροφιά, γεγονός που συνέβαλε στην αποσυμφόρηση του άγχους και της πίεσης των Πανελλαδικών.  Η Οργάνωση Χρόνου του φροντιστηρίου μας συνέβαλε καταλυτικά στην ορθή διαχείριση του διαβάσματός μου και στην τόνωση της αυτοπεποίθησής μου, κάτι που μόνο στην επιτυχία μπορούσε να οδηγήσει. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή του ΟιδαΝικώ και δε μετανιώνω για τίποτα!

Θέου Έλενα
Θέου Έλενα
Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Η προθυμία και η ικανότητα των καθηγητών και των συμβούλων σε συνδυασμό με την οργάνωση και την πρωτοπορία του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ εξασφαλίζουν την επιτυχία των μαθητών.

Χάρη στους καθηγητές μου και την σύμβουλο οργάνωσης χρόνου η χρονιά της Τρίτης Λυκείου αποτέλεσε την πιο ευχάριστη σχολική μου χρονιά. Όχι μόνο με καθοδήγησαν στο μαθησιακό κομμάτι, αλλά μου πρόσφεραν κίνητρα και ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να κυνηγήσω τον στόχο μου. Ακόμα και με το ξέσπασμα της πανδημίας, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο δεν έμεινε άπραγο. Μέσα από τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας το διαδικτυακό μάθημα ήταν αποτελεσματικό και οργανωμένο και η επικοινωνία μεταξύ μαθητών και διδασκόντων εξακολούθησε να είναι άμεση.

Ίμπας Χρήστος
Ίμπας Χρήστος
Τμήμα Οδοντιατρικής

Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία κρύβεται η ΟιδαΝική προετοιμασία!

Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας το ΟιδαΝικώ στάθηκε ο στυλοβάτης της επιτυχίας, που με την άμεση οργάνωση και ανταπόκριση στις πρωτόγνωρες συνθήκες της τηλεκπαίδευσης στήριξε όλους τους μαθητές. Με την άριστη διεξαγωγή των σεμιναρίων και την υποστήριξη των συμβούλων κατάφερα να διαχειριστώ ορθά τον χρόνο μου και τον τρόπο μελέτης. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο, που με πίστεψαν και χαίρομαι που τους εμπιστεύτηκα και πέτυχα τελικά τον στόχο μου!

Μουρμανίδου Κατερίνα
Μουρμανίδου Κατερίνα
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Για την επίτευξη του στόχου μου εμπιστεύτηκα το «ΟιδαΝικώ» φροντιστήριο. Η ομάδα του φροντιστηρίου με βοήθησε στην οργάνωση του διαβάσματος και του χρόνου μου, στη μεθοδικότητα του τρόπου σκέψης μου και στη διαχείριση του άγχους.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τους καθηγητές μου, για την άριστη μετάδοση των γνώσεών τους, την ιδιαίτερη προσέγγιση του κάθε μαθητή και την κατανόηση και ενθάρρυνση στις δύσκολες στιγμές. Το φιλικό κλίμα ήταν αισθητό ακόμα και από απόσταση, καθώς εφαρμόστηκαν καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και αξιοποιήθηκαν πρωτοποριακές διαδικτυακές πλατφόρμες εν μέσω πανδημίας.

Τσακλίδου Κατερίνα
Τσακλίδου Κατερίνα
Τμήμα Βιολογίας

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού προσέφερε όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν τόσο για να πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω όσο και για να επιτύχω τελικά.

Με την ανατροπή της κανονικότητας λόγω της πανδημίας, αρχικά, υπήρξαν πολλές στιγμές που θεωρούσα ότι θα αποτύχω, αλλά η άμεση ανταπόκριση του φροντιστηρίου και η οργανωμένη τηλεκπαίδευση ήταν καθησυχαστική εμπνέοντας σιγουριά. Παράλληλα, η άριστη και συνεχής επικοινωνία με τους καθηγητές, παρά τις δυσκολίες, στάθηκε καθοριστική για την ομαλή συνέχιση της προσπάθειάς μας.

Τρέντσιου Χρυσάνθη
Τρέντσιου Χρυσάνθη
Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Η περσινή χρονιά ήταν για όλους δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας, ιδιαίτερα για εμάς τους μαθητές που είχαμε να διαχειριστούμε και το άγχος των Πανελλαδικών.

Όμως, με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών κατάφερα να ξεδιπλώσω τις ικανότητές μου, να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Αναμφίβολα, το «ΟιδαΝικώ» φροντιστήριο είναι το ιδανικό!

Μουστάκας Βασίλης
Μουστάκας Βασίλης
Τμήμα Ιατρικής

Η Γ' Λυκείου είναι μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από άγχος, μικρές απογοητεύσεις κατά διαστήματα αλλά και αδιάκοπη προσπάθεια. Χωρίς την κατάλληλη βοήθεια, η επιτυχία είναι αδύνατη.

Γι’ αυτό πιστεύω ότι η συμβολή του ΟιδαΝικώ ήταν καταλυτική στην επιτυχία μου. Το οικείο περιβάλλον, η αγαστή συνεργασία μαθητών και καθηγητών, η αποτελεσματική τηλεκπαίδευση κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχολογικής υποστήριξης και διαχείρισης χρόνου είναι μερικοί από τους παράγοντες που ξεχωρίζουν το ΟιδαΝικώ. Νιώθω πολύ τυχερός που έγινα μέλος της οικογένειας του ΟιδαΝικώ, θέτοντας τα σωστά θεμέλια για τη μελλοντική μου σταδιοδρομία.

Δημητσάκης Παναγιώτης
Δημητσάκης Παναγιώτης
Τμήμα Φυσικής

Η Γ΄ Λυκείου ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές για μένα. Το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ» με τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς και το επαρκές διδακτικό υλικό με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου.

Δεν μπορώ όμως να παραλείψω και τη συμβολή του στον επαγγελματικό μου προσανατολισμό με το πλήθος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Παρασίδη Διαμαντούλα
Παρασίδη Διαμαντούλα
Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Το ΟιδαΝικώ μού πρόσφερε τα απαραίτητα εργαλεία έτσι, ώστε να οργανώνω σωστά τον χρόνο μου και να χρησιμοποιώ κατάλληλες μεθόδους εκμάθησης.

Οι καθηγητές μάς ενθάρρυναν συνεχώς, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές μας. Επιπλέον, τα διαδικτυακά μαθήματα διεξήχθησαν με απόλυτη οργάνωση.

Μπαζάκα Αναστασία
Μπαζάκα Αναστασία
Τμήμα Χημείας

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μια δύσκολη και αγχώδη διαδικασία. Σημαντικό, όμως, είναι η προετοιμασία αυτή να πλαισιώνεται από ένα καλό πρόγραμμα σπουδών και μεταδοτικούς καθηγητές που έχουν πάθος με τη δουλειά τους, όπως συμβαίνει στο ΟιδαΝικώ.

Η ύλη καλύπτεται λεπτομερώς, με συνεχή αξιολόγηση μέσω των προγραμματισμένων διαγωνισμάτων. Με την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι ψυχολόγοι δεν ένιωσα ποτέ μόνη και απέκτησα οργανωτικότητα, ωφέλιμη όχι μόνο για τις Πανελλαδικές αλλά για κάθε δυσκολία στο μέλλον, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Αυτό που έχω να πω στους επόμενους μαθητές είναι να εμπιστευτούν το «ΟιδαΝικώ», τους καθηγητές του, τον εαυτό τους και σίγουρα θα ανταμειφθούν!!!

Πορλού Χρήστος
Πορλού Χρήστος
Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο με τις εξαιρετικές μεθόδους που εφαρμόζει και τους πλήρως καταρτισμένους καθηγητές που διαθέτει δίνει στον μαθητή μια ευκαιρία ζωής να πετύχει τόσο στις Πανελλαδικές όσο και στη μετέπειτα πορεία του.

Από τα σεμινάρια σχετικά με τη μελέτη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό ως και τις προσωπικές συναντήσεις για την οργάνωση χρόνου, δημιουργεί για τον υποψήφιο ένα οικείο περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας το άγχος και οπλίζοντάς τον με αυτοπεποίθηση και κουράγιο. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο είναι πανέτοιμο για κάθε ενδεχόμενο, όπως αποδείχθηκε και την τελευταία πρωτόγνωρη χρονιά με την πανδημία, στην οποία αντεπεξήλθε με τη μέγιστη υπευθυνότητα, παρέχοντας την απαραίτητη ηρεμία και βοήθεια, για να συνεχίσει ο μαθητής απτόητος την προσπάθειά του.

Αλεξίου Τίνα
Αλεξίου Τίνα
Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας

Σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής μας, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν εκεί να μας στηρίξει και να μας αποδείξει ότι, ακόμη και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να μας εξασφαλίσει την επιτυχία.

Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, χάρη στον επαγγελματισμό των καθηγητών μου αλλά και τις αξίες που μας δίδαξε το φροντιστήριο αυτό. Νιώθω ευγνώμων που απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια!

Δρόσου Χρύσα
Δρόσου Χρύσα
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η πρωτόγνωρη εμπειρία της τηλεκπαίδευσης δεν εμπόδισε τους καθηγητές μου να είναι δίπλα σε κάθε μου βήμα ως πηγή δύναμης και γνώσης μέχρι να πετύχω τον στόχο μου.

Ιορδανίδου Αγγελική
Ιορδανίδου Αγγελική
Τμήμα Βιολογίας

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο χάρη στις δράσεις του και τη σωστή καθοδήγηση που παρέχει για τον τρόπο οργάνωσης της μελέτης σε συνδυασμό με τη βοήθεια και τη στήριξη των καθηγητών, οδηγεί στην επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Προσωπικά πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και σαφώς πρωτόγνωρη χρονιά και αντεπεξήλθα στις αυξημένες απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ευχαριστώ ΟιδαΝικώ!

Χαρατζίδου Μαριάννα
Χαρατζίδου Μαριάννα
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για τον απαιτητικό «αγώνα» των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μια χρονιά που εξ ορισμού είναι δύσκολη, για εμένα ήταν η πιο ευχάριστη, παραγωγική και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις. Ο χώρος αυτός με έκανε να νιώθω απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά για την επιτυχία μου και για την εισαγωγή μου στη σχολή που τόσο επιθυμούσα! Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική οργάνωση, την καινοτομία και τους υψηλά καταρτισμένους καθηγητές! Στους ανθρώπους, δηλαδή, που μας προσέφεραν συνεχή ψυχολογική στήριξη, κίνητρα και δημιούργησαν ένα «οικογενειακό» κλίμα. Ευχαριστώ ολόψυχα το ΟιδαΝικώ που με βοήθησε να πιστέψω στον εαυτό μου, να θέσω υψηλούς στόχους και να τους πετύχω!

Μανωλοπούλου Χριστίνα
Μανωλοπούλου Χριστίνα
Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο αποτέλεσε στήριγμα και «όπλο» μου στην άγνωστη και δύσκολη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μέσω των έμπειρων καθηγητών και των εξατομικευμένων μεθόδων που το φροντιστήριο χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με το κλίμα συνεργασίας και οικειότητας που επικρατούσε, κατέστησε την εκμάθηση  των απαιτούμενων γνώσεων μια ευχάριστη διαδικασία. Ένα από τα καινοτόμα προγράμματά του, αυτό της οργάνωσης χρόνου μάς βοήθησε στη διαχείριση του άγχους, σημαντικός πυλώνας στην όλη διαδικασία.  Τα σεμινάρια αποτέλεσαν ένα ακόμη βοηθητικό εφόδιο όχι μόνο για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά και για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Τσιαφίτσα Χριστιάνα
Τσιαφίτσα Χριστιάνα
Τμήμα Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)

Στην πιο δύσκολη χρονιά της Γ΄ Λυκείου με μαθησιακές και ψυχολογικές απαιτήσεις, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ υπήρξε για μένα η σημαντικότερη στήριξη και καθοδήγηση.

Ο συνδυασμός του άψογα καταρτισμένου διδακτικού προσωπικού και του οικογενειακού κλίματος του φροντιστηρίου, μου παρείχαν όλα τα εφόδια για τον δρόμο της επιτυχίας. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου που στάθηκαν αρωγοί στην υλοποίηση του στόχου μου.

Καρύδη Δέσποινα
Καρύδη Δέσποινα
Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο αποτέλεσε, για δύο ολόκληρα και πολύ δύσκολα χρόνια, πυξίδα της σχολικής μου προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Με γνώμονα τις ανάγκες μου, με στήριξε στην απαιτητική πορεία προς την κατάκτηση των στόχων μου. Η σύμβουλος οργάνωσης χρόνου και οι καταρτισμένοι καθηγητές με βοήθησαν ιδιαίτερα στην ομαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία.

Νεστοροπούλου Νίκη
Νεστοροπούλου Νίκη
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Όταν εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου, πίστευαν αυτοί σ’ εμένα. Αυτή ήταν η οικογένεια του ΟιδαΝικώ, άψογα οργανωμένη και πάντα δίπλα μας.

Κάθε βήμα το κάναμε μαζί, κάθε δυσκολία την ξεπερνούσαμε παρέα, με χιούμορ και καλή διάθεση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στους ανθρώπους που με πήραν απ’ το χέρι, για να φτάσουμε στην κορυφή.

Αχτζαλωτίδου Έφη
Αχτζαλωτίδου Έφη
Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν ο κατάλληλος πιλότος σε ένα δύσκολο ταξίδι.

Ένα ταξίδι που δεν αφήνει περιθώρια ανασφάλειας, χάρη στην υψηλή ποιότητα του διδακτικού υλικού αλλά και στους έμπειρους και γεμάτους όρεξη καθηγητές. Φυσικά δεν έλειπε και η ψυχολογική υποστήριξη όχι μόνο από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάθε ανησυχία μας, αλλά και από ειδικούς ψυχολόγους. Είμαι πολύ χαρούμενη και μπορώ να πω με σιγουριά ότι επέλεξα το εισιτήριο της επιτυχίας φοιτώντας στο ΟιδαΝικώ.

Κούτσουρα Έλενα
Κουτσουρά Έλενα
Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο όχι μόνο μου πρόσφερε χρήσιμες γνώσεις που μου έδωσαν το εισιτήριο για το Πανεπιστήμιο, αλλά μου παρείχε και ψυχολογική υποστήριξη.

Η φιλική σχέση με τους καθηγητές, η εξυπηρετική γραμματεία, το ευχάριστο κλίμα μέσα στην τάξη, οι συμβουλές από ειδικούς ψυχολόγους του φροντιστηρίου καθώς και τα σεμινάρια, έκαναν τον δύσκολο αυτόν αγώνα να μοιάζει πιο εύκολος και ανώδυνος. Αναμφίβολα, η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, μα με τους κατάλληλους οδηγούς και συνεπιβάτες, αναδείχθηκε σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ζωής με έναν απίθανο προορισμό!

Δημητσάκη Αναστασία
Δημητσάκη Αναστασία
Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Το φροντιστήριο ήταν το «ΟιδαΝικώ» περιβάλλον, ώστε οι στόχοι μου να γίνουν πραγματικότητα.

Η Γ΄ Λυκείου, όπως είναι φυσικό, αποτελεί την πιο δύσκολη φάση στη ζωή ενός νέου πριν ενηλικιωθεί, η οποία φάνηκε να γίνεται ακόμα δυσκολότερη με την εισαγωγή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τρεις μήνες πριν από τις Πανελλαδικές. Κάτι τέτοιο όμως για το «ΟιδαΝικώ» φροντιστήριο δεν αποτέλεσε πρόβλημα, καθώς με τη μεθοδικότητα και την οργάνωση του διδακτικού προσωπικού δεν ένιωσα ούτε στιγμή ανασφάλεια. Η βοήθεια των καθηγητών -οι οποίοι εφάρμοσαν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας- αλλά και η φιλική σχέση τους με τους μαθητές διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία μου.

Ντόμπι Ειρήνη
Ντόμπι Ειρήνη
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Η χρονιά της Γ΄ λυκείου αποτέλεσε μια από τις πιο δύσκολες σχολικές μου χρονιές. Ωστόσο, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε τόσο στο γνωστικό όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο.

Ένα μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται στους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές του ΟιδαΝικώ, που κατάφεραν να μου μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, η Οργάνωση Χρόνου συνέβαλε στο αποτέλεσμα μιας μεθοδικής μελέτης, αλλά και στη διαχείριση της ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκα τη χρονιά εκείνη. Τέλος, τα σεμινάρια που παρακολούθησα τα δύο τελευταία χρόνια της σχολικής μου πορείας, με κατηύθυναν σε έναν σωστό δρόμο σκέψης και λογικής. Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ για την επιτυχία μου και για τις όμορφες εμπειρίες που μου χάρισε!

Παναγιωτάτου Αγάθη
Παναγιωτάτου Αγάθη
Τμήμα Πληροφορικής

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά εξαιτίας της πανδημίας. Η συμπαράσταση και η φιλική διάθεση των καθηγητών συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία μου.

Η πολύπλευρη και σύγχρονη οργάνωση του φροντιστηρίου ήταν υποδειγματική και συνέδραμε στην άρτια προετοιμασία μου. Πάντα θα θυμάμαι με χαμόγελο τους καθηγητές μου, εκτιμώντας την αδιάλειπτη προσπάθειά τους κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε.

Αϊντινίδου Ελένη
Αϊντινίδου Ελένη
Ιατρική ΑΠΘ

Υπήρξε άρτια προετοιμασία από την πλευρά των καθηγητών, οι οποίοι πέρα από το εκπαιδευτικό κομμάτι μάς ενθάρρυναν, όταν συναντούσαμε δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο αποτέλεσε έρεισμα για την εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμούσα. Υπήρξε άρτια προετοιμασία από την πλευρά των καθηγητών, οι οποίοι πέρα από το εκπαιδευτικό κομμάτι μάς ενθάρρυναν, όταν συναντούσαμε δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς.

Αργυροπούλου Θεοδώρα
Αργυροπούλου Θεοδώρα
Κτηνιατρική ΑΠΘ

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε να πετύχω τον πρώτο στόχο μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Θα υπάρχει πάντα στη σκέψη μου ως συνιστώσα σε μια επιτυχημένη προσπάθεια.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε να πετύχω τον πρώτο στόχο μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Θα υπάρχει πάντα στη σκέψη μου ως συνιστώσα σε μια επιτυχημένη προσπάθεια. Η διάθεση και οι γνώσεις των εκπαιδευτικών, η οργάνωση χρόνου, τα επαναληπτικά διαγωνίσματα και η προσωπική ενασχόληση των καθηγητών με τις μαθησιακές ανάγκες μου υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για την εισαγωγή μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ευάγγελος Αρκουτζίδης
Ευάγγελος Αρκουτζίδης
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Πα. Μακ.

Το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ» κατάφερε να μετατρέψει την πιο δύσκολη φαινομενικά χρονιά της ζωής μου σε μια από τις ωραιότερες.

Το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ» κατάφερε να μετατρέψει την πιο δύσκολη φαινομενικά χρονιά της ζωής μου σε μια από τις ωραιότερες. Η άρτια συνεργασία με τους καταρτισμένους καθηγητές μου και η ουσιαστική επικοινωνία, οποιαδήποτε στιγμή κι αν τους χρειαζόμουν, ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου. Επίσης, δε θα μπορούσα να παραλείψω τις καινοτόμες ιδέες του «ΟιδαΝικώ» όπως η οργάνωση των αποριών μου, του χρόνου μου αλλά κυρίως της σκέψης μου μέσα από πραγματικά εποικοδομητικές συζητήσεις και δράσεις.

Βλαχάκου Ελένη
Βλαχάκου Ελένη
Φαρμακευτική Α.Π.Θ.

Χάρη στο ιδανικό περιβάλλον και στην κατάλληλη προετοιμασία, ανέπτυξα χρήσιμες δεξιότητες, και φυσικά η επιτυχία ήταν μονόδρομος!

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ υπήρξε για μένα ο ιδανικός καθοδηγητής στον αγώνα των Πανελλαδικών. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου -που ήταν υποστηρικτικοί και πρόθυμοι να λύσουν κάθε μου απορία- και της προσωπικής συμβούλου Οργάνωσης Χρόνου, έμαθα να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις, να διαχειρίζομαι το άγχος μου μέσω της καλύτερης οργάνωσης του διαβάσματός μου, να είμαι πιο μεθοδική και να διαβάζω αποτελεσματικά.

Γεωργούση Πετρίνα
Γεωργούση Πετρίνα
Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων για τους καθηγητές μου που εκτός από γνώσεις, μου έδωσαν το κουράγιο και την αγάπη τους, καθώς και για τους συμμαθητές μου με τους οποίους συνάψαμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο αποτέλεσε το «δεύτερο σπίτι» μου στα δύσκολα και απαιτητικά χρόνια του Λυκείου χάρη στο οποίο οφείλω μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου. Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων για τους καθηγητές μου που εκτός από γνώσεις, μου έδωσαν το κουράγιο και την αγάπη τους, καθώς και για τους συμμαθητές μου με τους οποίους συνάψαμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους στο ΟιδαΝικώ που με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!

Δεληπετρίδου Όλγα 
Δεληπετρίδου Όλγα 
Βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το σημαντικό είναι ότι πέρα από την τυπική σχέση μαθητή - καθηγητή, δημιουργήθηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης, ασφάλειας, σεβασμού και κατανόησης.

Η Γ' Λυκείου ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για εμένα, όπως και για κάθε υποψήφιο των πανελλαδικών εξετάσεων. Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό και τους συμβούλους του, συνέβαλε καθοριστικά στη διαχείριση του άγχους μου και στην κατάλληλη προετοιμασία για την επίτευξη του στόχου μου. Το σημαντικό είναι ότι πέρα από την τυπική σχέση μαθητή- καθηγητή, δημιουργήθηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης, ασφάλειας, σεβασμού και κατανόησης.

Δίτσα Ελένη
Δίτσα Ελένη
Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερη βοήθεια μου πρόσφερε η Οργάνωση Χρόνου, που με εφοδίασε με γνώσεις χρήσιμες για τη διαχείριση του χρόνου μου και στις μετέπειτα σπουδές μου.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε τον καθοδηγητή μου στη δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές. Δεν υπήρξε στιγμή που να αμφέβαλα για την ποιότητα του προγράμματος σπουδών καθώς και για την υπευθυνότητα του διδακτικού προσωπικού. Ιδιαίτερη βοήθεια μου πρόσφερε η Οργάνωση Χρόνου, που με εφοδίασε με γνώσεις χρήσιμες για τη διαχείριση του χρόνου μου και στις μετέπειτα σπουδές μου.

Καλούδη Μαρία 
Καλούδη Μαρία 
Κτηνιατρική Σχολή (ΑΠΘ)

Μια ευχάριστη τριετής εμπειρία γνώσεων, με τη βοήθεια άρτια καταρτισμένων καθηγητών και στα πλαίσια ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Μια ευχάριστη τριετής εμπειρία γνώσεων, με τη βοήθεια άρτια καταρτισμένων καθηγητών και στα πλαίσια ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος. Όλα αυτά συνέβαλαν στην επιτυχημένη προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η οργάνωση χρόνου, αδιαμφισβήτητα, με βοήθησε σε όλη αυτή την πορεία ως μαθήτρια και συνεχίζει να με βοηθάει και στο Πανεπιστήμιο ως φοιτήτρια πλέον. Τους ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ΟιδαΝικώ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση στην προσπάθειά μου!

 

Κοντού Μαρίνα
Κοντού Μαρίνα
Ιατρική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Οι καθηγητές είναι πάνω από όλα άνθρωποι που καθοδηγούν τους μαθητές τους εστιάζοντας την προσοχή τους στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ξεχωρίζει για την άψογη οργάνωσή του. Οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, τα πλήρη βιβλία με πλήθος ασκήσεων που καλύπτουν στον μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις της ύλης και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι στοιχεία που συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας! Εκτός αυτού, οι καθηγητές είναι πάνω από όλα άνθρωποι που καθοδηγούν τους μαθητές τους εστιάζοντας την προσοχή τους στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ έμαθα να διαχειρίζομαι το διάβασμα με μεθοδικότητα και να ελέγχω το άγχος μου.

Κουιμτζής Θεόδωρος
Κουιμτζής Θεόδωρος
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πα. Μακ.

Η ψυχολογική στήριξη των καθηγητών μου καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, αλλά και το οικογενειακό κλίμα είναι αυτά που το καθιστούν ξεχωριστό!

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο μού έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψω και τελικά να πετύχω τον στόχο μου στην πιο κρίσιμη έως τώρα περίοδο της ζωής μου. Η ψυχολογική στήριξη των καθηγητών μου καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στον χώρο του φροντιστηρίου από τη Γραμματεία μέχρι και τη Διεύθυνση είναι αυτά που το καθιστούν ξεχωριστό!

Κουκουλιάτας Στέφανος
Κουκουλιάτας Στέφανος
Ιατρικής (Θεσσαλονίκη)

Οι μαθητές προετοιμάζονται κατάλληλα όχι μόνο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και για την επιτυχία στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Είναι φανερό ότι οι περισσότεροι μαθητές της Γ' Λυκείου κατακυριεύονται από άγχος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα αισθήματα αυτά, όμως, δεν έχουν θέση στο «ΟιδαΝικώ» φροντιστήριο, όπου οι μαθητές «εξοπλίζονται» με γνώσεις και σιγουριά από τους υποστηρικτικούς καθηγητές καθώς και από τις φιλικές γραμματείς. Χάρη στα εφόδια αυτά, οι μαθητές προετοιμάζονται κατάλληλα όχι μόνο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και για την επιτυχία στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Λάσκος Θεοφάνης 
Λάσκος Θεοφάνης 
Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης 

Το «ΟιδαΝικώ», όπως μαρτυρά και το όνομά του, σε οδηγεί μέσω της γνώσης στη νίκη!

Το «ΟιδαΝικώ», όπως μαρτυρά και το όνομά του, σε οδηγεί μέσω της γνώσης στη νίκη! Ο δρόμος, βέβαια, για να φτάσει κανείς εκεί δεν είναι εύκολος. Παρόλα αυτά, οι καθηγητές και τα εκπαιδευτικά συστήματα του φροντιστηρίου κατάφεραν να κάνουν αυτό τον δρόμο ευχάριστο έτσι, ώστε να μην καταλάβουμε τη δυσκολία του.

Μελετλίδου Ελένη
Μελετλίδου Ελένη
Ψυχολογία Φλώρινας

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν πάντα δίπλα μου στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα των Πανελλαδικών, εξασφαλίζοντας την επιτυχία μου.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν πάντα δίπλα μου στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα των Πανελλαδικών, εξασφαλίζοντας την επιτυχία μου. Οι καινοτόμες και πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας, οι ατομικές συναντήσεις με άρτια καταρτισμένους ψυχολόγους, οι πολλαπλές προσομοιώσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τα σεμινάρια διαχείρισης και οργάνωσης χρόνου καθώς και η στήριξη σε κάθε μαθητή ξεχωριστά είναι οι παράγοντες που ωθούν κάθε μαθητή να επιλέξει το ένα και μοναδικό ΟιδαΝικώ φροντιστήριο.

Μπόζα Άννα - Ραφαηλία
Μπόζα Άννα - Ραφαηλία
Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Συνέβαλαν ώστε να ξεπεράσω κάθε άγχος και φόβο που είχα για τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στα τελευταία δύο κρισιμότερα και πιο απαιτητικά χρόνια της σχολικής μου πορείας, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε να αντεπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες και να καταφέρω να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τις μεθόδους υποστήριξης των μαθητών συνέβαλαν, ώστε να ξεπεράσω κάθε άγχος και φόβο που είχα για τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο! 

Παπαγιαννάκης Παναγιώτης
Παπαγιαννάκης Παναγιώτης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΕΜΠ)

Οργάνωση, προγραμματισμένα διαγωνίσματα, ενδελεχής κάλυψη της ύλης και εμπειρία των διδασκόντων προετοιμάζουν πλήρως τον υποψήφιο για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα τους «ΟιδαΝικούς» συνεργάτες στην προσπάθειά μου να πετύχω τους στόχους μου. Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο κατέχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που το καθιστούν άξιο επιλογής από τους υποψηφίους για την πραγματοποίηση των ονείρων τους και την προσωπική τους εξέλιξη. Αφενός, η οργάνωση, τα προγραμματισμένα διαγωνίσματα, η ενδελεχής κάλυψη της ύλης και η εμπειρία των διδασκόντων προετοιμάζουν πλήρως τον υποψήφιο για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Παπαδόπουλος Γιώργος
Παπαδόπουλος Γιώργος
Ελληνικής Φιλολογίας (Κομοτηνή)

Οι καθηγήτριές μου πάντα είχαν τη διάθεση να βοηθούν και να στηρίζουν κάθε μαθητή και να του τονώνουν το ηθικό.

Αρχικά, όσον αφορά τις καθηγήτριές μου, κατά τη διάρκεια και της Β΄ και της Γ΄ Λυκείου, ήταν όλες εξαιρετικές όχι μόνο ως δασκάλες αλλά και ως άνθρωποι. Πάντα είχαν τη διάθεση να βοηθούν και να στηρίζουν κάθε μαθητή και να του τονώνουν το ηθικό. Πραγματικά πιστεύω πως η δουλειά τους ήταν απίστευτη όπως και το υλικό που μας παρείχαν. Αυτά σε συνδυασμό με τη σωστή και επίμονη προσπάθεια από τον μαθητή, βοηθούν τον κάθε υποψήφιο να πετύχει.

Πιπερίδου Ανδρονίκη
Πιπερίδου Ανδρονίκη
Εφαρμοσμένη Πληροφορική-Πληροφοριακά Συστήματα

Είχα θέσει υψηλό στόχο και το φροντιστήριο αποδείχτηκε ότι ήταν το «ΟιδαΝικώ», για να τον πετύχω.

Είχα θέσει υψηλό στόχο και το φροντιστήριο αποδείχτηκε ότι ήταν το «ΟιδαΝικώ», για να τον πετύχω. Το να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο μέσω των Πανελλαδικών ήταν ο μεγαλύτερος στόχος που έχω θέσει στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι περήφανη που με τη βοήθεια του φροντιστηρίου αυτού κατάφερα να τον υλοποιήσω. Εξάλλου δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με τέτοιους καθηγητές δίπλα μου!

 

Πρωτόπαππας Γιάννης
Πρωτόπαππας Γιάννης
Φυσικής (Θεσσαλονίκη)

Μέσα από το φροντιστήριο έμαθα να οργανώνω ορθά και το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα.

Πηγαίνοντας στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια εξαιρετική προετοιμασία για τις Πανελλαδικές και τελικά να επιτύχω τον στόχο μου περνώντας στη σχολή που επιθυμούσα. Τόσο ο Διευθυντής όσο και οι καθηγητές ήταν πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, ώστε να εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη πορεία στα μαθήματα. Σε αυτό συνέβαλε, βέβαια, η μεταδοτικότητα των καθηγητών και η άριστη γνώση του αντικειμένου τους, ενώ πρέπει να τονιστεί, επίσης, πως μέσα από το φροντιστήριο έμαθα να οργανώνω ορθά και το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα.

Σκεντερίδου Μαρία
Σκεντερίδου Μαρία
Βιοϊατρικές επιστήμες

Οι καθηγητές με τη στήριξή τους και την πολυετή εμπειρία τους στον τομέα της εκπαίδευσης με βοήθησαν πολύ.

Οι καθηγητές με τη στήριξή τους και την πολυετή εμπειρία τους στον τομέα της εκπαίδευσης με βοήθησαν πολύ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων. Τους ευχαριστώ πολύ!

Στεφανουδάκης Κωνσταντίνος Δημήτριος
Στεφανουδάκης Κωνσταντίνος Δημήτριος
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Ο οργανισμός αυτός έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους μαθητές να πετύχουν τον στόχο τους και μέσω της ψυχολογικής υποστήριξης αυτών για τη βελτίωσή τους ως προσωπικότητες.       

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου όπως και όλο το προσωπικό του φροντιστηρίου, καθώς χάρη σε αυτούς μπόρεσα να πετύχω τον στόχο μου. Θεωρώ πως, καθώς το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ είναι θεμελιωμένο στην άριστη προετοιμασία, τους ικανότατους καθηγητές, το πρόθυμο και ευγενές προσωπικό αλλά, πάνω από όλα, στον απώτερο σκοπό της παροχής παιδείας μέσω αποτελεσματικών μεθόδων εκπαίδευσης, ο οργανισμός αυτός έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους μαθητ

Τζημίκα Έλενα
Τζημίκα Έλενα
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα δε χρειάστηκε να αμφιβάλω στιγμή για το αν έχω την κατάλληλη βοήθεια.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έθεσε τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου μου. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα, έχοντας πάντα δίπλα μου τους καθηγητές μου και την σύμβουλο Οργάνωσης Χρόνου, δε χρειάστηκε να αμφιβάλω στιγμή για το αν έχω την κατάλληλη βοήθεια. Με τη βοήθειά τους, λοιπόν, και το οργανωμένο πρόγραμμα του φροντιστηρίου κατόρθωσα να επιτύχω στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους είμαι ευγνώμων για αυτό.  

 

 

Τυχάλας Ιωάννης
Τυχάλας Ιωάννης
Σχολή Ικάρων Τμήμα Μηχανικών

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά μας ήταν οι έμπειροι και πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουν καθηγητές, που μετέτρεψαν την αγωνία μας σε γνώση.

Στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο βρήκα τον ιδανικό συνοδοιπόρο στο δύσκολο ταξίδι προς την επιτυχία. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά μας ήταν οι έμπειροι και πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουν καθηγητές, που μετέτρεψαν την αγωνία μας σε γνώση. Πολύτιμη στάθηκε και η συμβολή των σεμιναρίων που με καινοτόμες μεθόδους μάς βοήθησαν να διαχειριστούμε τον χρόνο μας και να βελτιστοποιήσουμε την προσπάθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους καθηγητές και σε όλους τους συνεργάτες του «ΟιδαΝικώ».

Νικολής Ιωάννης
Νικολής Ιωάννης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό σε συνεργασία με την άψογη οργάνωση του φροντιστηρίου είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φιλικού όσο και εποικοδομητικού κλίματος.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν τη σπουδαιότερη μάχη στη σχολική πορεία ενός μαθητή, πράγμα που καθιστά την ανάγκη για βοήθεια επιτακτική. Προσωπικά τη βοήθεια αυτή τη βρήκα στο περιβάλλον του φροντιστηρίου «ΟιδαΝικώ».Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό σε συνεργασία με την άψογη οργάνωση του φροντιστηρίου είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τόσο φιλικού όσο και εποικοδομητικού κλίματος, πράγμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου. Άλλωστε, όπως λέει και το όνομά του, στο «ΟιδαΝικώ» μαθαίνεις να ΝΙΚΑΣ!!!

Αργυριάδου Νικολέτα
Αργυριάδου Νικολέτα
Μοριακή Βιολογία & Γενετική (Αλεξανδρούπολη)

Το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ» συνέβαλε στην εισαγωγή μου μέσα από τη συστηματική εξάσκηση σε θέματα Πανελλαδικών, τις προσομοιώσεις και τα προγράμματα οργάνωσης χρόνου.

Η Γ΄ Λυκείου αποτελεί μια αγχωτική περίοδο για κάθε μαθητή που προσπαθεί να πετύχει τον στόχο του. Το φροντιστήριο «ΟιδαΝικώ» συνέβαλε στην εισαγωγή μου στην επιθυμητή σχολή μέσα από τη συστηματική εξάσκηση σε θέματα Πανελλαδικών, τις προσομοιώσεις και τα προγράμματα οργάνωσης χρόνου. Με τη βοήθεια των καταρτισμένων συμβούλων και των έμπειρων καθηγητών ενισχύθηκε η αυτοπεποίθησή μου για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, αποδεικνύοντας την κατάλληλη προετοιμασία που προσφέρει το «ΟιδαΝικώ» στους μαθητές του.

Χονδρογιάννης Νίκος
Χονδρογιάννης Νίκος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Μετά από τριετή εμπειρία στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο, δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του φροντιστηρίου για τη συμβολή τους στην επιτυχία μου, καθώς και για την υποτροφία που μου πρόσφεραν.

Μετά από τριετή εμπειρία στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο, δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του φροντιστηρίου για τη συμβολή τους στην επιτυχία μου, καθώς και για την υποτροφία που μου πρόσφεραν. Τι να πει κανείς για το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο; Με λίγα λόγια, είναι το ιδανικό φροντιστήριο!

Ασλανίδης Κοσμάς
Ιατρικής (Θεσσαλονίκη)

Στην εισαγωγή μου στην Ιατρική συνέβαλαν τα τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα, αλλά και τα σεμινάρια που αφορούσαν στον μεθοδικό τρόπο μελέτης.

Ο επαγγελματισμός των καθηγητών μου, η αναλυτική τους ικανότητα, το χιούμορ και η μεταδοτικότητά τους καθώς και τα πλήρως κατανοητά και ευχάριστα στο διάβασμα βιβλία συνετέλεσαν στην επιτυχία μου. Επίσης, στην εισαγωγή μου στην Ιατρική συνέβαλαν και τα τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα, που προετοιμάζουν σωστά τους μαθητές για την εξέτασή τους στις Πανελλαδικές, αλλά και τα σεμινάρια που αφορούσαν στον μεθοδικό τρόπο μελέτης.

 

Γεωργά Κατερίνα
Γεωργά Κατερίνα
Οικονομικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκη

Οι διακεκριμένοι καθηγητές φροντίζουν τόσο για την οργάνωση της μελέτης των μαθητών όσο και για την παροχή κινήτρων μετατρέποντας τις διδακτικές ώρες σε ουσιαστικές εμπειρίες!

Η πραγματική επιτυχία των μαθητών του «ΟιδαΝικώ» δεν οφείλεται μόνο στα πρωτοποριακά συστήματα διδασκαλίας αλλά κυρίως στην επικοινωνία και το πραγματικό ενδιαφέρον για τους μαθητές και τις ανάγκες τους. Οι διακεκριμένοι καθηγητές φροντίζουν τόσο για την οργάνωση της μελέτης των μαθητών όσο και για την παροχή κινήτρων μετατρέποντας τις διδακτικές ώρες σε ουσιαστικές εμπειρίες!

Δουλγερίδης Παύλος
Δουλγερίδης Παύλος
Φαρμακευτικής (Θεσσαλονίκη)

Καθηγητές με γνώση και όραμα με προετοίμασαν με τον βέλτιστο τρόπο για την επιτυχία!!! 

Η εμπειρία μου στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο συνδυάστηκε με τους καλύτερους οιωνούς! Καθηγητές με γνώση και όραμα και με ορθή οργάνωση της ύλης με βοήθησαν μέσα από τη μεταδοτικότητά τους να κατανοήσω εις βάθος την ύλη, να λύσω τις απορίες μου και με προετοίμασαν με τον βέλτιστο τρόπο για την επιτυχία!!! 

 

 

 

Κάμαρης Γιώργος
Κάμαρης Γιώργος
Φαρμακευτικής (Θεσσαλονίκη)

Μπορούμε όμως να περιορίσουμε τους κόπους και να αυξήσουμε τα αγαθά, εάν οργανώσουμε την προσπάθειά μας κι εάν έχουμε συνοδοιπόρο έναν καλό οδηγό-βοηθό.

«Τα αγαθά κόποις κτώνται». Μπορούμε όμως να περιορίσουμε τους κόπους και να αυξήσουμε τα αγαθά, εάν οργανώσουμε την προσπάθειά μας κι εάν έχουμε συνοδοιπόρο έναν καλό οδηγό-βοηθό. Ο δικός μου οδηγός ήταν το «ΟιδαΝικώ». Με βοήθησαν, ώστε να προετοιμαστώ σωστά και να πετύχω τον στόχο μου! Τους ευχαριστώ πολύ!!!

 

 

 

 

Λασπίδου Ειρήνη 
Λασπίδου Ειρήνη 
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ

Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές μας μάς δίδαξαν την ύλη με αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο, ενώ οι ψυχολόγοι μάς καθοδήγησαν για τη σωστή διαχείριση του χρόνου.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με το ικανότατο προσωπικό του με βοήθησε να ολοκληρώσω την πιο δύσκολη χρονιά της μαθητικής μου ζωής με επιτυχία! Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές μας μάς δίδαξαν την ύλη με αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο, ενώ οι ψυχολόγοι μάς καθοδήγησαν για τη σωστή διαχείριση του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω το ΟιδαΝικώ που ήταν αρωγός στην προσπάθειά μου να επιτύχω τον στόχο μου.

 

 

 

 

Μιχάλης Μπαλτζής
Μιχάλης Μπαλτζής
Ιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης

Ευχαριστώ, λοιπόν, το ΟιδαΝικώ τόσο για τη συμβολή του στην εισαγωγή μου στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων αλλά και για τις αξέχαστες αναμνήσεις που μου προσέφερε.

Στα δύο χρόνια προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές, το ΟιδαΝικώ υπήρξε ένα αναπόσπαστο κομμάτι. Είναι αναμφίβολο ότι η προετοιμασία αυτή ήταν δύσκολη, το οικογενειακό, ωστόσο, περιβάλλον που παρείχε το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο και οι καθηγητές που πίστευαν σε εμένα συνέβαλαν καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων μου. Χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου αποτελούν οι καινοτόμες μέθοδοι στη διδασκαλία και η διαρκής ψυχολογική υποστήριξη ακόμη και από ειδικούς ψυχολόγους.

Χαραλαμπίδου Χριστίνα
Χαραλαμπίδου Χριστίνα
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Θεσσαλονίκη)

Ιδιαίτερα οι καθηγητές έκαναν αυτή τη δύσκολη χρόνια, ευχάριστη!

Χάρη στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο κατάφερα να περάσω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής! Ιδιαίτερα οι καθηγητές έκαναν αυτή τη δύσκολη χρόνια, ευχάριστη!

Χατζής Χρήστος
Χατζής Χρήστος
Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Με τη βοήθεια και στήριξη του «ΟιδαΝικώ» από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του απέκτησα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη του στόχου μου.

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη και αγχώδη διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια και στήριξη του «ΟιδαΝικώ» από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του απέκτησα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη του στόχου μου. Εξάλλου, η συνεχής στήριξη από τους καθηγητές σε συνδυασμό με το κλίμα συνεργατικότητας που επικρατεί στο ΟιδαΝικώ, είναι μονόδρομος για την επιτυχία!

Χαλβατζή Χρυσούλα
Χαλβατζή Χρυσούλα
Νομική Θεσσαλονίκης

Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του, το ΟιδαΝικώ γνωρίζει να κερδίζει και να πλάθει νικητές.

Στα πιο απαιτητικά χρόνια της ζωής μου το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο στάθηκε δίπλα μου και με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου. Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του, το ΟιδαΝικώ γνωρίζει να κερδίζει και να πλάθει νικητές. Με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, με πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης αλλά και υποστήριξης του μαθητή όπως η Οργάνωση Χρόνου, η παροχή ψυχολογικής στήριξης από ειδικούς, οι συνεχείς προσομοιώσεις Πανελλαδικών και τα σεμινάρια, καθώς και με ένα φιλόξενο περιβάλλον διδασκαλίας, η επιτυχία είναι εγγυημένη! 

Ακριτίδου Άννα Μαρία
Ακριτίδου Άννα Μαρία
Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Θεσσαλονίκης

Με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου, να βελτιώνομαι συνεχώς και τελικά πέτυχα τον στόχο μου.

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο με βοήθησε να αντεπεξέλθω στην πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά των μαθητικών μου χρόνων: τη Γ’ Λυκείου. Με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου, να βελτιώνομαι συνεχώς και τελικά πέτυχα τον στόχο μου.

Στογιάντση Γεωργία
Στογιάντση Γεωργία
Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μου με στήριξαν και με ενθάρρυναν σε κάθε προσπάθειά μου με πραγματικό ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή συμβολή τους στην επιτυχία μου! 

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν συμπαραστάτης μου τα τελευταία τρία σημαντικά και κρίσιμα χρόνια της προετοιμασίας μου για την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι καθηγητές μου με στήριξαν και με ενθάρρυναν σε κάθε προσπάθειά μου με πραγματικό ενδιαφέρον! Τους ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή συμβολή τους στην επιτυχία μου!

Τάσση Ολυμπία
Τάσση Ολυμπία
Νομική Κομοτηνής

Το ΟιδαΝικώ αποτέλεσε μια δεύτερη οικογένεια για εμένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να αποκτήσω αξίες, δεξιότητες και φιλίες που θα με συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου!

Είναι γεγονός πως μέσα από την τριετή μου φοίτηση στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ, ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε!!! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε μια δεύτερη οικογένεια για εμένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να αποκτήσω αξίες, δεξιότητες και φιλίες που θα με συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου! Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον έχω φτάσει πιο κοντά στο να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!

Νάστου Ζηνοβία
Νάστου Ζηνοβία
Φιλολογία Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές, με ειλικρινή σεβασμό στη δουλειά τους και ενδιαφέρον για τους μαθητές, επικέντρωναν την προσοχή τους στη βελτίωση της πορείας μας.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού έδειξε τον δρόμο για τη σχολή που πάντα ονειρευόμουν! Το πρόγραμμα και η Οργάνωση Χρόνου με βοήθησαν πολύ στην προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές και είμαι σίγουρη ότι αυτά που αποκόμισα θα με βοηθούν και στη μετέπειτα ζωή μου. Οι καθηγητές, με ειλικρινή σεβασμό στη δουλειά τους και ενδιαφέρον για τους μαθητές, επικέντρωναν την προσοχή τους στη βελτίωση της πορείας μας. Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και φυσικά τους ικανούς και έμπειρους καθηγητές του.

Νέδος Ελευθέριος
Νέδος Ελευθέριος
Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Η άψογη οργάνωση, τα ιδιαίτερα προγράμματα, η μεταδοτικότητα των καθηγητών, η ευγένεια του προσωπικού, καθώς και η καθαριότητα του χώρου μου προκαλούσαν θετικό συναίσθημα κι έτσι πήγαινα με διάθεση στο μάθημα.

Το διακεκριμένο φροντιστήριο «Οιδανικώ» υπήρξε ο σύμμαχός μου στη δύσκολη διαδρομή μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία μου ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: η επίμονη μελέτη μου, η συμπαράσταση των γονιών μου, αλλά πάνω απ’ όλα οι καθηγητές μου και οι άνθρωποι του φροντιστηρίου μου. Η άψογη οργάνωση, τα ιδιαίτερα προγράμματα -π.χ.η Οργάνωση του χρόνου μου -,η μεταδοτικότητα των καθηγητών, η ευγένεια του προσωπικού, καθώς και η καθαριότητα του χώρου μου προκαλούσαν θετικό συναίσθημα κι έτσι πήγαινα με διάθεση στο μάθημα.

Τσιπέλη Ηρώ
Τσιπέλη Ηρώ
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Παρά τις δυσκολίες, οι καθηγητές του Οιδανικώ μας έμαθαν να παλεύουμε και να βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας.

Σε μια χρονιά γεμάτη πίεση και άγχος, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και οι καθηγητές του ήταν εκεί! Παρά τις δυσκολίες, μας έμαθαν να παλεύουμε και να βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας. Το ΟιδαΝικώ μάς στήριζε σε κάθε δυσκολία.

Χριστόπουλος Νίκος
Χριστόπουλος Νίκος
Φυσικό Θεσσαλονίκης

Η λεπτομερής οργάνωση σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους καθηγητές δεν αφήνουν περιθώρια ανασφάλειας στους μαθητές.

Είναι σαφές πως η Γ΄ Λυκείου αποτελεί μία επίπονη περίοδο στη ζωή ενός μαθητή, που σε ορισμένες περιπτώσεις φαντάζει ως ένα εμπόδιο για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του. Ωστόσο, η πολύπλευρη υποστήριξη και καθοδήγηση από το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο καθιστά τούτο το εμπόδιο κάθε άλλο παρά ανυπέρβλητο. Η λεπτομερής οργάνωση από τη Διεύθυνση σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους καθηγητές δεν αφήνουν περιθώρια ανασφάλειας στους μαθητές και τους προετοιμάζουν για κάθε ενδεχόμενη δυσκολία στις εξετάσεις που θα κληθούν να δώσουν.

Μπίζογλου Αργύρης
Μπίζογλου Αργύρης
Μαθηματικό Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε την απαραίτητη στήριξη και κάλυπτε κάθε μου ανάγκη. Δικαιολογημένα ονομάζεται ΟιδαΝικώ!

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο με οδήγησε στην επιτυχία.Τα ολιγομελή τμήματα και οι πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές, σε συνδυασμό με την Οργάνωση Χρόνου και τα βιωματικά σεμινάρια, με βοήθησαν να ξεπεράσω το άγχος και τους φόβους μου και να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε την απαραίτητη στήριξη και κάλυπτε κάθε μου ανάγκη. Δικαιολογημένα ονομάζεται ΟιδαΝικώ!

Νεστοροπούλου Εύη
Νεστοροπούλου Εύη
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ Θεσσαλονίκης

Είναι ένας χώρος φιλόξενος στον μαθητή, που εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο όσο και στον γονέα. Όλοι νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια με κοινό στόχο.

Μετά από 2 χρόνια συστηματικής προετοιμασίας και συνεργασίας με τους καθηγητές μου, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, το Οιδανικώ φροντιστήριο προσφέρει πολλά περισσότερα. Είναι ένας χώρος φιλόξενος στον μαθητή, που εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο όσο και στον γονέα. Όλοι νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια με κοινό στόχο. Τόσο οι καθηγητές όσο και το υπόλοιπο προσωπικό είναι συνεχώς δίπλα σου, να σε στηρίζουν και να σε εμψυχώνουν σε κάθε σου βήμα. Δημιουργείται ένα άκρως φιλικό περιβάλλον μέσα στο οποίο νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια. Για μένα, αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας μου.

Λιναρούδης Αποστόλης
Λιναρούδης Αποστόλης
Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλου

Στο ΟιδαΝικώ έμαθα πώς να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου, με συνέπεια να διαβάζω αποτελεσματικά, να ξεκουράζομαι επαρκώς και να αξιοποιώ τον ελεύθερο χρόνο μου.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο αποτελεί αναντίρρητα το κλειδί της επιτυχίας για τις Πανελλαδικές: αφενός με την παροχή γνώσεων από τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές, που συντελούν στη βέλτιστη προετοιμασία για τις εξετάσεις, και αφετέρου με την ψυχολογική υποστήριξη, η οποία παρέχεται από ειδικευμένους ψυχολόγους. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό εφόδιο το οποίο απέκτησα από το φροντιστήριο είναι πως έμαθα πώς να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου, με συνέπεια να διαβάζω αποτελεσματικά, να ξεκουράζομαι επαρκώς και να αξιοποιώ τον ελεύθερο χρόνο μου. Θα συνιστούσα το ΟιδαΝικώ ανεπιφύλακτα!

Μπιζουργιάννη Αναστασία
Μπιζουργιάννη Αναστασία
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ μέσω συνεδριών «οργάνωσης χρόνου» με βοήθησε να διαχειριστώ το πρόγραμμα και το άγχος μου εξομαλύνοντας έτσι την επίπονη αυτή διαδικασία.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με τις καινοτομίες του και τους καταξιωμένους καθηγητές του, μου εγγυήθηκε από την αρχή την επιτυχία μου. Στη διάρκεια της απαιτητικής χρονιάς της Γ΄ Λυκείου μού δόθηκαν γνώσεις και καλλιεργήθηκαν ικανότητες, που σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία μου με καθηγητές και συμμαθητές συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του στόχου μου. Το ΟιδαΝικώ μέσω συνεδριών «οργάνωσης χρόνου» με βοήθησε να διαχειριστώ το πρόγραμμα και το άγχος μου εξομαλύνοντας έτσι την επίπονη αυτή διαδικασία.

Παπανικολάου Ελένη
Παπανικολάου Ελένη
Αστυφυλάκων

Τα ειδικά σεμινάρια και μαθήματα οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την σταδιοδρομία μας ως φοιτητές και σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο.

Οι συντελεστές του φροντιστηρίου Οιδανικώ στάθηκαν δίπλα μου στη δύσκολη προετοιμασία των πανελληνίων και με σωστή καθοδήγηση πέτυχα τον στόχο μου Οι καθηγητές του φροντιστηρίου δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για την πρόοδο και βελτίωση των μαθητών τους και με συνεχείς προσπάθειες μας οδηγούν στην επιτυχία! Επιπλέον, τα ειδικά σεμινάρια και μαθήματα οργανωσης και διαχείρισης χρόνου αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την σταδιοδρομία μας ως φοιτητές και σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ πολύ για τον κοινό μας αγώνα.

Καραφουλίδης Ηρακλής
Καραφουλίδης Ηρακλής
Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μεταλαμπάδευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις τους και με έμαθαν να σκέφτομαι μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα με επιτυχία

Ήταν μια από τις πιο απαιτητικές χρονιές και το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ συνέβαλλε στο γεγονός της επιτυχίας μου. Με το άρτιο προσωπικό που διαθέτει και από θέμα δεξιοτήτων αλλά και από θέμα πνευματικης καλλιέργειας, οι καθηγητές μού μεταλαμπαδευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις τους και με έμαθαν να σκέφτομαι μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα με επιτυχία.

Σπαθούλα Ιφιγένεια
Σπαθούλα Ιφιγένεια
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Χωρίς την παρουσία, την υποστήριξη και την αδιάκοπη επιμονή των καθηγητών τη δύσκολη αυτή χρονιά, δε θα είχαν πραγματοποιηθεί οι στόχοι μου.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με στήριξε μέχρι τέλους στο ταξίδι μου προς το Πανεπιστήμιο. Οι δράσεις του, τα σεμινάρια και οι ενημερώσεις με γέμισαν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Χωρίς την παρουσία, την υποστήριξη και την αδιάκοπη επιμονή των καθηγητών τη δύσκολη αυτή χρονιά, δε θα είχαν πραγματοποιηθεί οι στόχοι μου. Το προσωπικό ενδιαφέρον του καθενός με έκανε να νιώσω το φροντιστήριο σαν «δεύτερο σπίτι» μου. Με βοήθησαν να εξελιχθώ τόσο ως μαθήτρια όσο και ως άνθρωπος. Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων. Εκπληκτικοί άνθρωποι, εκπληκτικό φροντιστήριο!

Τσαγκαλίδου Διάνειρα
Τσαγκαλίδου Διάνειρα
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

 Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η Οργάνωση του Χρόνου συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του στόχου μου.

Στον αγώνα για την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν δίπλα μου από την αρχή ως το τέλος. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η Οργάνωση του Χρόνου συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του στόχου μου. Το ευχάριστο κλίμα και οι καθηγητές που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σου, για να σε στηρίξουν, μετατρέπουν το φροντιστήριο σε ένα «δεύτερο σπίτι». Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνοδοιπόρο σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ελίζα Ανάπαλη
Ανάπαλη Ελίζα
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης

Πλέον, όταν περνάω έξω από το ΟιδαΝικώ, σταματώ για λίγα δευτερόλεπτα και σκέφτομαι όλες τις στιγμές που πέρασα. Το άγχος, τα γέλια, τη στήριξη και την ώθηση την οποία δέχτηκα, για να διαβάσω.

Για να επιτύχεις στις Πανελλαδικές χρειάζεσαι: γνώσεις, αυτοπεποίθηση και τύχη! Στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο συνάντησα καθηγητές που με όρεξη και ενδιαφέρον με βοήθησαν να καλύψω τα κενά μου και να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου. Με την βοήθειά τους κατάφερα να πετύχω τη σχολή που επιθυμούσα. Στα πρόσωπα των καθηγητών μου, βρήκα ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ, μια δεύτερη οικογένεια! Δε θα ξεχάσω ποτέ τους καθηγητές μου, διότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Μου έμαθαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαβάζω και τον τρόπο να οργανώνω τον χρόνο μου.

Εύη Μαριούλα
Εύη Μαριούλα
Ιατρική Ηρακλείου

Η οργανωμένη γνώση, το ευχάριστο μάθημα και οι συστηματικές επαναλήψεις έκαναν τις εξετάσεις να μοιάζουν με ένα ακόμη προγραμματισμένο διαγώνισμα!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ... Στη Β΄ Λυκείου ήμουν μαθήτρια σε ένα άλλο φημισμένο φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο δε στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών μου. Ευτυχώς, όμως, την κρίσιμη χρόνια έκανα τη σωστή επιλογή! Πίστευα πως η Γ΄ Λυκείου θα ήταν η πιο δύσκολη και βασανιστική χρόνια για μένα, πως θα είχα άγχος όσο πλησίαζαν οι Πανελλήνιες και θα έχανα την ψυχραιμία μου. Συνέβη όμως ακριβώς το αντίθετο! Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έκανε τη χρόνια αυτή μια όμορφη ανάμνηση, καθώς με στήριξε στην απαιτητική διαδρομή προς την επιτυχία.

Κεραμιδόπουλος Ηλίας
Κεραμιδόπουλος Ηλίας
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ συγκροτεί μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται πάντα δίπλα στον μαθητή, όποτε εκείνος το χρειάζεται.

Τι να πει κανείς για το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο; Το δίχως άλλο, το μάθημα σε αυτό δεν αποτελεί ένα απλό πέρασμα για τον μαθητή, αλλά μία ουσιαστική στιγμή στην εκπαιδευτική του πορεία, μία ξεχωριστή ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Από τους καταρτισμένους, ενημερωμένους και προσιτούς καθηγητές μέχρι την οργανωτική γραμματεία και από τους ειδικούς της Οργάνωσης Χρόνου μέχρι την πρωτοποριακή του Διεύθυνση, το ΟιδαΝικώ συγκροτεί μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται πάντα δίπλα στον μαθητή, όποτε εκείνος το χρειάζεται. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, το φροντιστήριο μού στάθηκε όχι μόνο εντός αλλά και εκτός τάξης.

Μανάκου Δώρα
Μανάκου Δώρα
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Στο ΟιδαΝικώ βρήκα μία μεγάλη οικογένεια που μου έμαθε να πιστεύω σε μένα, με στήριξε, όταν ήμουν ανασφαλής, και μου δίδαξε τον σωστό τρόπο διαβάσματος.

Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις παίζει η καλή ψυχολογία, η πίστη, η οργάνωση και η σκληρή δουλειά. Για να κατακτήσει κανείς έναν υψηλό στόχο, χρειάζεται προσωπική προσπάθεια αλλά και η στήριξη από το οικείο περιβάλλον. Στο ΟιδαΝικώ βρήκα μία μεγάλη οικογένεια που μου έμαθε να πιστεύω σε μένα, με στήριξε, όταν ήμουν ανασφαλής, και μου δίδαξε τον σωστό τρόπο διαβάσματος, ώστε το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σ’ αυτό τον δύσκολο αγώνα. Το ΟιδαΝικώ για μένα είναι μονόδρομος για την επιτυχία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

ΔΦ
Χάιδα Χριστίνα
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι προσομοιώσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι εντατικές επαναλήψεις.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε το εφαλτήριο για την επίτευξη του πρώτου στόχου μου. Σε αυτό συνέβαλαν αδιαμφισβήτητα οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η κατάρτιση, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των καθηγητών μου. Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν και οι προσομοιώσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τα τρίωρα διαγωνίσματα και οι εντατικές επαναλήψεις που ωθούν κάθε μαθητή στη συστηματική μελέτη και κατ’ επέκταση εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την επιτυχία. Το ΟιδαΝικώ διευκολύνει με κάθε τρόπο τον αγώνα αυτό των μαθητών, οι οποίοι τελικά βγαίνουν νικητές!

σδ
Ναβροζίδης Κωνσταντίνος
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Είμαι ευγνώμων και συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο Οιδανικώ σε όσους θέλουν μία χρόνια επιτυχίας αλλά και προσωπικής εξέλιξης.

Το φροντιστήριο Οιδανικώ σίγουρα με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να πετύχω στις πανελλαδικές εξετάσεις και να περάσω στη σχολή που ήθελα. Πέραν όμως αυτού, οι καθηγητές και το κλίμα που είχε διαμορφώσει το προσωπικό του φροντιστηρίου με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να μπορέσω να δω τη χρονιά ως ακόμα μία ευχάριστη,αν και δύσκολη, εμπειρία ζωής. Γι'αυτόν τον λόγο είμαι ευγνώμων και συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο Οιδανικώ σε όσους θέλουν μία χρόνια επιτυχίας αλλά και προσωπικής εξέλιξης.

σδ
Παλάσκα Σμαρώ
ΣΣΑΣ Ιατρικό

Οι καθηγητές είναι πλήρως καταρτισμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τους μαθητές τους τόσο γνωστικά, με την επίλυση αποριών, όσο και ψυχολογικά.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δε στοχεύει απλώς στην προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά έχει ως στόχο τη σφαιρικότερη προετοιμασία τους και την παροχή των απαραίτητων εφοδίων για τη φοιτητική και τη μετέπειτα ζωή τους. Η άριστη οργάνωση του φροντιστηρίου, το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου και τα ποικίλα σεμινάρια που πραγματοποιούνται συμβάλλουν καθοριστικά στον σκοπό αυτό. Οι καθηγητές είναι πλήρως καταρτισμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τους μαθητές τους τόσο γνωστικά, με την επίλυση αποριών, όσο και ψυχολογικά.

Μαθητής, Χρήστος Βασιλείου
Χρήστος Βασιλείου
Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Οργάνωσης Χρόνου για την εξοικονόμηση χρόνου ξεκούρασης και την επίτευξη οργανωμένης και μεθοδικής μελέτης.

Η συνεισφορά των καθηγητών υπήρξε αμέριστη, μαθησιακά και ψυχολογικά. Με καθοδήγησαν, με εμψύχωσαν, ήταν κάθε στιγμή στο πλευρό μου. Το μάθημα ενδιαφέρον, με συχνές επαναλήψεις, διαγωνίσματα και επιπλέον ώρες για επίλυση αποριών. Στόχος αφενός η αναβάθμιση του επιπέδου, αφετέρου η προετοιμασία για τη μετέπειτα πορεία. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Οργάνωσης Χρόνου για την εξοικονόμηση χρόνου ξεκούρασης και την επίτευξη οργανωμένης και μεθοδικής μελέτης.

Μαθήτρια, Αναστασία Βεργοπούλου
Αναστασία Βεργοπούλου
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Οι καθηγητές ήταν κοντά μου και με στήριζαν και ψυχολογικά, όταν αυτό χρειαζόταν.

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο ήταν καθ’ όλη τη χρονιά δίπλα μου. Με βοήθησε στο να οργανώσω σωστά τον χρόνο μου, να μπορέσω να διαχειριστώ τον μεγάλο όγκο της ύλης των μαθημάτων, καθώς και με καθοδήγησε μέχρι το τέλος, ώστε να συμπληρώσω σωστά το μηχανογραφικό μου. Οι καθηγητές εκτός από το να μου λύνουν οποιαδήποτε απορία προέκυπτε στη διάρκεια της χρονιάς, ήταν κοντά μου και με στήριζαν και ψυχολογικά, όταν αυτό χρειαζόταν. Αυτό που μου έχει μείνει από την περσινή χρόνια είναι όλες εκείνες οι ευχάριστες στιγμές που περάσαμε μέσα στο φροντιστήριο!

Μαθήτρια, Χριστίνα Καφετζοπούλου
Χριστίνα Καφετζοπούλου
Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης

Τα προγράμματα και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών με βοήθησαν να φτάσω απόλυτα προετοιμασμένη στις εξετάσεις.

Η άριστη οργάνωση του φροντιστηρίου, τα διάφορα προγράμματα που υλοποιούνταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών με βοήθησαν να φτάσω απόλυτα προετοιμασμένη στις εξετάσεις. Οι γνώσεις που μου παρείχαν οι καταρτισμένοι καθηγητές μου και η ψυχολογική υποστήριξη που έλαβα από αυτούς μείωσαν σε μεγάλο βαθμό το άγχος για τις τελικές εξετάσεις και με έκαναν να πιστέψω στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!

Μαθήτρια, Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
Οικονομικής Επιστήμης Πειραιά

Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές καταφέρνουν επιτυχώς να προετοιμάσουν τον μαθητή, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Λέγεται ότι ένας στόχος πρέπει να σε τρομάζει λίγο και να σε συναρπάζει πολύ. Είναι σημαντικό όμως, μόλις βρεθεί ο στόχος, να βρεθεί και η σωστή μέθοδος προσέγγισής του. Και τη μέθοδο αυτή εγώ τη βρήκα… στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο, στο φροντιστήριό μου! Με επίκεντρο τον υποψήφιο φοιτητή, οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές καταφέρνουν επιτυχώς να προετοιμάσουν τον μαθητή, προσφέροντάς του γνώσεις και τεχνικές κατάλληλες, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μαθήτρια, Βάσω Μαργούδη
Βάσω Μαργούδη
Ιστορία και Αρχαιολογία Θεσσαλονίκης

Οι πρωτότυπες μέθοδοι διδασκαλίας καθιστούν τις διδακτικές ώρες ιδιαίτερα ευχάριστες.

Οι πρωτότυπες μέθοδοι διδασκαλίας καθιστούν τις διδακτικές ώρες ιδιαίτερα ευχάριστες, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών και συμβάλλουν στην καλύτερη επίδοσή τους. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, πέρα από την τυπική σχέση καθηγητή-μαθητή, αναπτύσσονται και σχέσεις συνεργασίας, κατανόησης και δημιουργικότητας. Επιπλέον, οι συχνές επαναλήψεις, τα απαιτητικά διαγωνίσματα, τα ομοιογενή τμήματα και τα πλήρως ενημερωμένα βιβλία βοηθούν τον μαθητή να υλοποιήσει τους στόχους του. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα εφόδια που μου δώσατε και για την υποστήριξή σας.

Μαθητής, Θεοδόσης Μάρρης
Θεοδόσης Μάρρης
Μαθηματικών Ιωαννίνων

Η βοήθεια στο διάβασμά μου υπήρξε καταλυτική, για να πετύχω τον στόχο μου.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν ο πυρήνας της χρονιάς των πανελληνίων μου. Εκεί περνούσα ένα μεγάλο μέρος της εβδομάδας και οι διαδικασίες, το περιβάλλον και το κλίμα ευνοούσαν την προσπάθειά μου και διευκόλυναν τον αγώνα μου. Η βοήθεια στο διάβασμά μου υπήρξε καταλυτική, για να πετύχω τον στόχο μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Μαθήτρια, Μαρίνα Παπαγερούδη
Μαρίνα Παπαγερούδη
Μαθηματικών Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα βοηθούν τα ολιγομελή τμήματα τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα οικείο κλίμα μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Αυτό που κάνει το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ να ξεχωρίζει είναι η πλήρης οργάνωση που διαθέτει, καθώς και η συνεχής ψυχολογική στήριξη των μαθητών μέσω του προγράμματος Οργάνωσης Χρόνου. Ιδιαίτερα βοηθούν τα ολιγομελή τμήματα τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα οικείο κλίμα μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Έτσι, περνώντας στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή και με τη σειρά μου να προτείνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ στους νεότερους μαθητές.

Μαθητής, Δημήτρης Παπαγεωργίου
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Μου έμαθαν καινούργια πράγματα τα οποία θα έχω εφόδια για τη φοιτητική και τη μετέπειτα ζωή μου.

Το φροντιστήριό μου με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου μέσα από τη σωστή οργάνωση και καθοδήγηση. Οι καθηγητές που ήταν πάντα δίπλα μας με μεθοδικότητα, οργάνωση αλλά και πολλές φορές με χιούμορ, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην προετοιμασία μας για τις τελικές εξετάσεις αλλά και συντέλεσαν στη μείωση του άγχους για τις Πανελλήνιες. Με το καλό κλίμα που υπήρχε μέσα στην τάξη αλλά και τη σωστή και συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές, η χρονιά πέρασε πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενα, με λιγότερο άγχος.

Μαθήτρια, Τερψιθέα Παπανικολάου
Τερψιθέα Παπανικολάου
Νομική Θεσσαλονίκης

Μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου στις δύσκολες στιγμές αναπτερώνοντας το ηθικό μου.

Η Τρίτη Λυκείου είναι μια δύσκολη περίοδος της μαθητικής ζωής, καθώς λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί το μεταίχμιο μεταξύ της σχολικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Στο δύσκολο αυτό αλλά και αγωνιώδες μεταβατικό στάδιο είχα την αποτελεσματική υποστήριξη του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ, στο οποίο εμπιστεύθηκα την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις.

Μαθήτρια, Αναστασία Πιτσίνη
Αναστασία Πιτσίνη
Πληροφορικής Θεσσαλονίκης

Έχοντας για οδηγούς ανθρώπους πλήρως καταρτισμένους, ένιωθα ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Τρίτη Λυκείου είναι μια πολύ δύσκολη και αγχωτική χρονιά, όμως με την κατάλληλη υποστήριξη και οργάνωση θεωρώ ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά απλά. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο κάνει ακριβώς αυτό και με το παραπάνω, παρέχει τη μεθοδικότητα, για να μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά, έχοντας για οδηγούς ανθρώπους πλήρως καταρτισμένους να βρίσκονται στο πλευρό μου κάθε στιγμή που χρειαζόταν, ένιωθα ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Μαθητής, Κώστας Πραπόγιας
Κώστας Πραπόγιας
Νομική Θεσσαλονίκης

Η υποστήριξη και το ζεστό κλίμα μεταξύ καθηγητών – μαθητών μού έδωσε δύναμη να εκπληρώσω τον στόχο μου.

Η καινοτομία του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό συνέτειναν στην επίτευξη του στόχου μου. Στην αδιαμφισβήτητα απαιτητική διαδικασία των Πανελληνίων η υποστήριξη και το ζεστό κλίμα μεταξύ καθηγητών – μαθητών μού έδωσε δύναμη να εκπληρώσω τον στόχο μου. Θα ήθελα, επομένως, να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που μου προσέφερε.

Μαθητής, Γιάννης Σιούλας
Γιάννης Σιούλας
Ιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης

Χαρακτηρίζεται από άψογη οργάνωση, εκπαιδευμένο προσωπικό και την παροχή όλων των εφοδίων σε έναν μαθητή, για να πετύχει.

Όταν πήγα στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο στη Δευτέρα Λυκείου δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχω τον στόχο μου! Με τη μεταδοτικότητα και την επίμονη δουλειά των καθηγητών, όμως, βελτίωνα τα αδύναμα σημεία μου και ένιωθα όλο και πιο έτοιμος για τις πανελλήνιες. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό και οι ώρες των μαθημάτων περνούσαν ευχάριστα. Γενικά το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο χαρακτηρίζεται από άψογη οργάνωση, εκπαιδευμένο προσωπικό και την παροχή όλων των εφοδίων σε έναν μαθητή, για να πετύχει στις Πανελλήνιες!

Μαθητής, Πέτρος Σταυρουλάκης
Πέτρος Σταυρουλάκης
Φυσικής Θεσσαλονίκης

Από τις πρώτες ακόμη μέρες στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ εξαφανίστηκαν αρκετές από τις ανησυχίες μου χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες των καθηγητών μου.

Από τις πρώτες ακόμη μέρες στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ εξαφανίστηκαν αρκετές από τις ανησυχίες μου χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες των καθηγητών μου και στις καλές τους προθέσεις. Αν έπρεπε να παρομοιάσω με κάτι την εμπειρία μου τη χρονιά των Πανελλαδικών εξετάσεων, αυτό θα ήταν ένας εκτεταμένος αγώνας 100 μέτρων. Τα πρώτα 80-90 μέτρα αυτού τα διήνυσα με τη βοήθεια του φροντιστηρίου (οργανωμένα και τακτικά διαγωνίσματα, ευχάριστο και χωρίς ένταση περιβάλλον και καταρτισμένοι καθηγητές). Έτσι, τα υπόλοιπα 10-20 μέτρα του αγώνα μου αποδείχτηκαν σαφώς πιο εύκολα.

Μαθητής, Νίκος Τσακπίνης
Νίκος Τσακπίνης
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές με έκαναν να νιώσω σιγουριά, με καθοδήγησαν και μου παρείχαν ό,τι υπήρξε αναγκαίο.

Η Τρίτη Λυκείου αποτελεί τη δυσκολότερη και κρισιμότερη χρονιά της σχολικής πορείας. Το φροντιστήριό μου υπήρξε ο κατάλληλος υποστηρικτής σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία. Οι καθηγητές έχοντας πλήρη γνώση του αντικειμένου τους αποτέλεσαν ισχυρούς καθοδηγητές και συμμάχους, ενώ με τη συμπεριφορά τους πέτυχαν να μην είναι ανιαρό το μάθημα αλλά ευχάριστη διδασκαλία. Με έκαναν να νιώσω σιγουριά, με καθοδήγησαν και μου παρείχαν ό,τι υπήρξε αναγκαίο.

Μαθήτρια, Νατάσα Τσιοτίκα
Νατάσα Τσιοτίκα
Νομική Κομοτηνής

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε καθοριστικά στη διαχείριση τόσο των υποχρεώσεων όσο και των συναισθημάτων μου.

Αναμφίβολα, η Γ΄ Λυκείου είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά στη ζωή ενός εφήβου. Ωστόσο, αν και ο ελεύθερος χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος και τα επίπεδα άγχους υψηλά, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε καθοριστικά στη διαχείριση τόσο των υποχρεώσεων όσο και των συναισθημάτων μου. Οι έμπειροι και άριστα καταρτισμένοι καθηγητές συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων μου. Με συστηματική εργασία, οργάνωση και ψυχολογική υποστήριξη το όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα! Μου αποδείξατε ότι με θέληση, προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Μαθητής, Σταμούλης Φορλίδας
Σταμούλης Φορλίδας
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Μεθοδικότητα και άρτια οργάνωση ως προς το πρόγραμμα, τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα.

Σε μια δύσκολη για όλους χρονιά το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου και με βοήθησε να ξεπεράσω τις προσδοκίες μου, παρά τα αυξημένης δυσκολίας θέματα των Πανελληνίων 2015, και εν τέλει να περάσω στη σχολή που πάντα ήθελα. Το φροντιστήριό μου χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα και άρτια οργάνωση ως προς το πρόγραμμα, τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα. Οι καθηγητές φιλικοί, εμψυχωτικοί, γνώστες του αντικειμένου τους, κατανοητοί και πάντα πρόθυμοι να ασχοληθούν με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και να λύσουν απορίες ακόμα και εκτός μαθήματος.

Μαθήτρια, Άννα Γκαλάπη
Άννα Γκαλάπη
Νομική Κομοτηνής

Οι εύστοχες παρατηρήσεις των διδασκόντων καθώς και τα ποικίλα σεμινάρια με γέμιζαν σιγουριά και ασφάλεια και μου έδιναν προβάδισμα.

Αναμφίβολα, η Γ΄ Λυκείου αποτελεί σταθμό στη ζωή των μαθητών. Η μαθητεία μου και οι στιγμές που έζησα στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο μού έχουν αφήσει μόνο θετικές αναμνήσεις. Η βοήθεια των έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών καθώς επίσης και το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία! Το ζεστό κλίμα του φροντιστηρίου καθώς και η προθυμία των καθηγητών να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν μαθησιακή και ψυχολογική ενίσχυση ήταν δώρο ανεκτίμητο.

Μαθήτρια, Αποστολία Παπαδημητρίου
Αποστολία Παπαδημητρίου
Υπαξιωματικών Διοικ. Αεροπορίας (Σ.Υ.Δ.)

Το φιλικό περιβάλλον και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές δημιούργησαν τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία!

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Αρχικά, πίστευα πως ήταν ένα άπιαστο όνειρο, αλλά με τη βοήθειά του το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Η οργάνωση του χρόνου, η μεθοδικότητα της μελέτης και η διαχείριση άγχους είναι μερικά από τα στοιχεία που συνετέλεσαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Το φιλικό περιβάλλον και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές δημιούργησαν τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία, που ήταν τελικά μονόδρομος.

Μαθήτρια, Κατερίνα Αποστολίδου
Κατερίνα Αποστολίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Άξια θαυμασμού η θέληση των καθηγητών για προσέγγιση του κάθε μαθητή ξεχωριστά!

Είναι γεγονός ότι το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο κατευθύνει σωστά κάθε μαθητή στον δρόμο της προσπάθειας. Και αυτό γιατί ξεκινά -κάθε χρόνο- με άρτια καταρτισμένους καθηγητές, καλογραμμένα και επαρκή -όσον αφορά τα γνωστικά πεδία που αυτά καλύπτουν- εγχειρίδια, πολλές προσομοιώσεις Πανελληνίων, πρωτότυπα προγράμματα όπως η «Οργάνωση Χρόνου» και το «Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω», διαδραστικά μαθήματα, δυναμικά τμήματα και μαθητές, επαναληπτικές παρουσιάσεις ύλης, σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτική για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Μαθήτρια, Ιωάννα Ασλανίδου
Ιωάννα Ασλανίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: πυξίδα για τον δύσκολο δρόμο των εξετάσεων.

Το φροντιστήριο που επέλεξα αποτέλεσε αναμφίβολα πυξίδα για τον δύσκολο δρόμο των εξετάσεων. Η σωστή οργάνωση χρόνου και η ενδελεχής παράδοση των εξεταζόμενων μαθημάτων από τα πλήρως καταρτισμένα μέλη του, σε συνδυασμό με τα τακτά και επαναληπτικά διαγωνίσματα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί και οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πέρα από την επιτυχημένη ανταπόκριση των μαθητών στα θέματα των Πανελληνίων και την κατάκτηση της πρώτης τους επιλογής.

Μαθητής, Παναγιώτης Κατσούφης
Παναγιώτης Κατσούφης
Μαθηματικό Θεσσαλονίκης

Η Οργάνωση Χρόνου προσφέρει ιδιαίτερα χρήσιμες γνώσεις για τη μετέπειτα πορεία του μαθητή.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης εισαγωγής μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αρχικά, οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί στη μετάδοση των γνώσεων, ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρονταν προσωπικά για κάθε μαθητή υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ψυχολογικά τους μαθητές στον ψυχοφθόρο αγώνα της Γ΄ Λυκείου. Συγχρόνως, τα βιβλία του φροντιστηρίου καλύπτουν πλήρως τις γνώσεις που χρειάζεται ο μαθητής και εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο για την όσο το δυνατόν καλύτερη κατανόηση του μαθήματος.

Μαθήτρια, Ελένη Κουμπίδου
Ελένη Κουμπίδου
Ιστορία και Αρχαιολογία Θεσσαλονίκης

Είναι ένα φροντιστήριο που σε βοηθά να πετύχεις! Χαίρομαι που το επέλεξα.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία μου για τις Πανελλήνιες και χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη όλων δε θα είχα επιτύχει τον στόχο μου. Αρχικά, διαθέτει πλήθος σημειώσεων και υλικού που είναι ικανά να καλύψουν κάθε απορία και κάθε κενό, ώστε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Βέβαια, μόνο οι σημειώσεις δε θα προσέφεραν τόσα, αν δεν υπήρχε η ομάδα των ικανότατων καθηγητών.

Μαθήτρια, Ιωάννα Μιζάκου
Ιωάννα Μιζάκου
Ηλ/γων Μηχ/κων & Μηχ/κων Θεσ/νίκης

Γερές βάσεις για την επιτυχία η σωστή οργάνωση σε συνδυασμό με το άψογα καταρτισμένο προσωπικό.

Φροντιστήριο ΟιδαΝικώ - συνώνυμο της επιτυχίας για τις Πανελλήνιες. Η σωστή οργάνωση σε συνδυασμό με το άψογα καταρτισμένο προσωπικό αποτελούν γερές βάσεις στον απαιτητικό δρόμο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η μεθοδική οργάνωση του διαβάσματος, τα διαγωνίσματα, η ευχάριστη ατμόσφαιρα, η επιμονή των καθηγητών και η ψυχολογική υποστήριξη συντέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της προσπάθειάς μου. Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και ιδιαιτέρως τους καθηγητές μου για όσα μου προσέφεραν.

Μαθητής, Νικόλαος Νικολής
Νικόλαος Νικολής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Η οργάνωση του χρόνου, οι επαναληπτικές παρουσιάσεις και τα διαγωνίσματα εξασφάλισαν την επιτυχία στις Πανελλήνιες.

Η Γ΄ Λυκείου είναι αναμφίβολα μια πολύ απαιτητική χρονιά. Ευτυχώς οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ με τη μεθοδικότητά τους, την υπομονή τους και τις συμβουλές τους απλοποίησαν τα πράγματα. Η οργάνωση του χρόνου, οι επαναληπτικές παρουσιάσεις και τα διαγωνίσματα συνέβαλαν στην πλήρη προετοιμασία που εξασφάλισε την επιτυχία στις Πανελλήνιες. Ευχαριστώ το φροντιστήριό μου για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία μου!

Μαθήτρια, Ματίνα Πιπερίδου
Ματίνα Πιπερίδου
Οργάνωση Και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Θεσσαλονίκη)

Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη συμπαράσταση των καθηγητών μου οι οποίοι μου παρείχαν αδιάκοπη ψυχολογική υποστήριξη.

Η επιλογή του φροντιστηρίου απασχολεί κάθε χρόνο κάθε μαθητή της Γ΄ Λυκείου ο οποίος έχει στόχους και όνειρα. Το ίδιο θέμα προβλημάτισε κι εμένα, καθώς πρέπει το φροντιστήριο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να ξέρει να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να εντοπίσει τις αδυναμίες και να τονώσει τις δυνάμεις σου. Ούσα μία μαθήτρια μέτριου επιπέδου δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των καθηγητών μου οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις μού παρείχαν αδιάκοπη ψυχολογική υποστήριξη.

Μαθητής, Αντώνης Σαλονικίδης
Αντώνης Σαλονικίδης
Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης

Στο φροντιστήριό μου έκανα καινούριες φιλίες τόσο με συμμαθητές όσο και με καθηγητές, οι οποίες κρατάνε μέχρι και σήμερα.

Στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο η οργανωτικότητα, η πρακτική και η συναισθηματική στήριξη που παρέχεται από καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και τα συστηματικά διαγωνίσματα που επιτρέπουν τόσο στον μαθητή όσο και στον εκπαιδευτικό να εκτιμήσει την πρόοδο του μελλοντικά εξεταζόμενου σε Πανελλαδικές εξετάσεις, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ασφαλή και ομαλή προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις.

Μαθητής, Χρήστος Σμαράγδας
Χρήστος Σμαράγδας
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από κάθε τέτοια επιτυχία, κρύβεται ένα άριστο φροντιστήριο.

Όταν έχεις υψηλούς στόχους, χρειάζεται αγώνας, για να τους κατακτήσεις. Έτσι και εγώ είχα ως απώτερο στόχο την υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Και τα κατάφερα! Δεν ήμουν όμως μόνος σε αυτή μου την προσπάθεια. Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με ώθησε στο να καταφέρω αυτό που ήθελα. Από την πρώτη στιγμή ήξερα πως είχα κάνει τη σωστή επιλογή. Οι πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές μου, το πλούσιο και στοχευμένο εκπαιδευτικό υλικό καθώς επίσης και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων, αποτέλεσαν τον βασικό παράγοντα για την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές.

Μαθητής, Κωνσταντίνος Τζελέπης
Κωνσταντίνος Τζελέπης
Νομική Θεσσαλονίκης

Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με 3 λέξεις, αυτές θα ήταν η πρωτοπορία, η καινοτομία και η επιτυχία.

Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με 3 λέξεις, αυτές θα ήταν η πρωτοπορία, η καινοτομία και η επιτυχία. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου μου αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, εφοδιάζοντας γονείς και μαθητές με αυτοπεποίθηση και πίστη στη μελλοντική επιτυχία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι καθηγητές μού παρείχαν πολύτιμη βοήθεια (μαθησιακή αλλά και ψυχολογική) λειτουργώντας ως σύμβουλοι-συνεργάτες και υποστηρικτές μου.

Μαθητής, Βασίλης Γούλας
Βασίλης Γούλας
Ιατρική Αλεξανδρούπολης

Το ΟιδαΝικώ ήταν το δεύτερο σπίτι μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Με τη λέξη ΟιδαΝικώ δεν έχω στο μυαλό μου ένα απλό φροντιστήριο που με βοήθησε να περάσω στη σχολή των ονείρων μου. Έχω στο μυαλό μου το δεύτερο σπίτι μου για τα τελευταία δύο χρόνια, στην προσπάθεια εισαγωγής μου στο πανεπιστήμιο. Κι αυτό γιατί η εξαιρετική μου σχέση με τους ανθρώπους του φροντιστηρίου με έκανε να αισθάνομαι οικεία, αναπτύσσοντας σχέσεις αληθινές και χωρίς σκοπιμότητες. Στο πρόσωπο των καθηγητών μου, έβλεπα ταυτόχρονα το ενδιαφέρον ενός γονέα και την αγάπη ενός φίλου, με αποτέλεσμα να τους θεωρώ βασικούς συνοδοιπόρους μου σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Μαθήτρια, Δέσποινα Παπαδοπούλου
Δέσποινα Παπαδοπούλου
Μαθηματικών Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειαζόμουν.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειαζόμουν. Το οργανωμένο υλικό που προσφέρουν οι καθηγητές, καθώς και η συνολική οργάνωση του φροντιστηρίου σε όλα τα επίπεδα βοηθούν πολύ στην προετοιμασία των μαθητών. Οι καθηγητές αναγνωρίζουν τις δυνατότητες των μαθητών, τις βελτιώνουν και τις εξελίσσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με τους στόχους τους. Το φροντιστήριο μού προσέφερε τόσο την ψυχολογική στήριξη όσο και τις γνώσεις που με βοήθησαν στην επιτυχία μου!

Μαθητής, Νίκος Καλοσίδης
Νίκος Καλοσίδης
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης και οικείο περιβάλλον από την πρώτη κιόλας μέρα!

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε αναντίρρητα να πετύχω τον στόχο μου. Από τη πρώτη μέρα της εγγραφής μου, το περιβάλλον ήταν οικείο και μου ενέπνευσε ένα αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης προς το φροντιστήριο. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και άψογοι στην παράδοση του μαθήματος, ενώ τα ολιγομελή τμήματα καθιστούν το μάθημα αποτελεσματικό, ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή των μαθητών. Η άμεμπτη οργάνωση του φροντιστηρίου από κάθε άποψη προσδίδει σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Μαθήτρια, Φιλομένη Καψαχείλη
Φιλομένη Καψαχείλη
Μαθηματικών Ιωάννινα

Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συγκεκριμένους καθηγητές και αυτό το πρόγραμμα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ για την άριστη προετοιμασία και την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εγώ προσωπικά (λόγω ορισμένων κενών που είχα από προηγούμενα έτη) πιστεύω πως δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συγκεκριμένους καθηγητές και γενικότερα όλο το πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου μου. Αυτοί, σε συνδυασμό με μεθοδικό διάβασμα, με βοήθησαν να αφομοιώσω καλύτερα την ύλη, να τεστάρω τον εαυτό μου και πάνω απ’ όλα να οργανώσω τον χρόνο μου.

Μαθήτρια, Μαρία Λαγκώνα
Μαρία Λαγκώνα
Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμός κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναμφίβολα, στην Τρίτη Λυκείου το φροντιστήριο γίνεται το δεύτερο σπίτι μας. Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ, με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο επιτελείο καθηγητών, το οργανόγραμμα διαβάσματος, τους κύκλους διαγωνισμάτων καθώς και τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και τον προγραμματισμό κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την εισαγωγή μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με επιμονή, μεράκι και πολλή αγάπη με βοήθησαν να νιώσω ασφάλεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να μην απομακρυνθώ από τον στόχο μου!

Μαθήτρια, Χρύσα Λαμπροπούλου
Χρύσα Λαμπροπούλου
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο ανάγει τον φροντιστηριακό θεσμό σε «επιστήμη».

Οι Πανελλήνιες, ένας θεσμός διαρκούς πίεσης, δεν αποτελεί μόνο τεστ γνώσεων αλλά και νεύρων. Γι’ αυτό το να είσαι έτοιμος είναι το ίδιο σημαντικό με το να αισθάνεσαι έτοιμος. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, ανάγοντας τον φροντιστηριακό θεσμό σε «επιστήμη», μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων ασχολούνται με τη βελτίωση του τρόπου διαβάσματος αλλά και με τη διαμόρφωση της κατάλληλης ψυχολογίας. Μια χρονιά που φαντάζει στα μάτια πολλών Γολγοθάς πέρασε ευχάριστα, αφού οι καθηγητές έμοιαζαν περισσότερο με φίλους και οι συμμαθητές με συνοδοιπόρους.

Μαθήτρια, Μαρία Φωτεινή Μανούκα
Μαρία Φωτεινή Μανούκα
Νομική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια!

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ομολογώ ότι η όλη προσπάθεια δεν απέβη άκαρπη!  Σε αυτή την επιτυχία έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές, τον λεπτομερή προγραμματισμό επαναλήψεων και διαγωνισμάτων και φυσικά τη συνεχή τροφοδότηση με διδακτικό υλικό! 

Μαθήτρια, Ιωάννα Μαρκοπούλου
Ιωάννα Μαρκοπούλου
Μαιευτική Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μας μετέτρεψαν το άγχος και την αγωνία σε προσδοκία.

Σε μια διαφορετική σχολική χρονιά από τις υπόλοιπες με άγχος, αγωνία, φόβους και ανασφάλειες, οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας ήταν πάντα δίπλα μας. Με τις εξαιρετικές γνωστικές τους ικανότητες αλλά και το ενδιαφέρον τους για το κάθε παιδί ξεχωριστά, κατάφεραν να μετατρέψουν το άγχος και την αγωνία σε προσδοκία, τους φόβους και τις ανασφάλειες σε βέβαια αποτελέσματα. Εκεί μας έμαθαν να μη φοβόμαστε τον αντίπαλο, να μένουμε ενωμένοι, να είμαστε μια ομάδα. Ξεκινήσαμε ως συμμαθητές και συνεχίζουμε ως φίλοι. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστούμε!

Μαθήτρια, Ερμιόνη Μεταξά
Ερμιόνη Μεταξά
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, ο ισχυρός σύμμαχος στον οποίο μπορούσα να βασιστώ ανά πάσα στιγμή.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που για δύο συνεχόμενα χρόνια είχα δίπλα μου το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, έναν ισχυρό σύμμαχο στον οποίο μπορούσα να βασιστώ ανά πάσα στιγμή. Τόσο η Διεύθυνση όσο και οι καθηγήτριες μου, μου παρείχαν καθημερινά την ασφάλεια και την οργάνωση που χρειαζόμουν. Μου χάρισαν εφόδια που όχι μόνο με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου, αλλά και που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Ελπίζω και οι μετέπειτα συνεργασίες που θα έχω να μου δίνουν την ίδια ανεξάντλητη χαρά που ένιωθα, όταν πήγαινα να κάνω μάθημα.

Μαθήτρια, Όλγα Μελισίδου
Όλγα Μελισίδου
Χημείας Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μου, πέρα από επαγγελματίες, αποτελούν ανθρώπους με ήθος, πνεύμα και παιδεία.

Στον πρώτο κρίσιμο αγώνα της ζωής μου, σε μια εξαιρετικά σημαντική και δύσκολη στιγμή, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Για τρία χρόνια το προσωπικό του φροντιστηρίου με στήριξε σε κάθε μου στιγμή, σε κάθε μικρό μου βήμα προς την επιτυχία, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι πέρα από επαγγελματίες, αποτελούν ανθρώπους με ήθος, πνεύμα και παιδεία.

Μαθητής, Χρήστος Πετρίδης
Χρήστος Πετρίδης
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον μπορώ και ακολουθώ τα όνειρά μου!

Φέτος ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά με αρκετές απαιτήσεις, αρκετές στερήσεις και πολλά συναισθήματα. Μια χρονιά στην οποία κυνηγούσα τα όνειρά μου και τελικά βγήκα νικητής.

Μαθήτρια, Μαρία Πιπερίδου
Μαρία Πιπερίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ έδειξε την πίστη και την αφοσίωση του σε εμένα και σε όλα τα παιδιά.

Όταν αντιμετωπίζεις τη δυσκολία των Πανελληνίων τα σημαντικότερα εφόδια είναι η πίστη, η προσπάθεια και η συνεχής δουλειά. Στο ταξίδι αυτό το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μέσω των καθηγητών του έδειξε την πίστη και την αφοσίωση του σε εμένα και σε όλα τα παιδιά, στοιχεία απαραίτητα προκειμένου να οδηγηθούμε στην επιτυχία. Ο συνδυασμός, λοιπόν, της προσπάθειας μου και του υλικού που δουλεύαμε καθημερινά στο φροντιστήριο με βοήθησε να κάνω το όνειρο πραγματικότητα!

Μαθήτρια, Χάϊδω Πορλού
Χάϊδω Πορλού
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Περιβάλλον που με «μαγικό» τρόπο, συνέβαλε στο να ξεχάσει ο μαθητής την πληθώρα των δυσκολιών των εξετάσεων.

Σε μία κρίσιμη περίοδο της μαθητικής ζωής -αυτή της Γ΄ Λυκείου- κατά την οποία ο κάθε μαθητής έπρεπε να οπλιστεί με υπομονή και γερά νεύρα, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν εκεί, για να προσφέρει αφενός το απαραίτητο υλικό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αφετέρου ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον το οποίο, με «μαγικό» τρόπο, συνέβαλε πολλές φορές στο να ξεχάσει ο μαθητής την πληθώρα των δυσκολιών, λόγω της σωστής διαχείρισης της ύλης αλλά και της ευχάριστης συμπεριφοράς των καθηγητών.

Μαθητής, Ανδρέας Σαπουντζής
Ανδρέας Σαπουντζής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Μου έκανε εντύπωση στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο η πρωτοβουλία των ανθρώπων του για καινοτομία.

Πέρα από τις τυπικές υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα φροντιστήριο, αυτό που μου έκανε εντύπωση στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο είναι η πρωτοβουλία των ανθρώπων του για καινοτομία. Συγκεκριμένα, μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω σεμινάρια που στόχευαν τόσο στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του διαβάσματός μου όσο και στη γενικότερη βελτίωση της διαδικασίας της μάθησης.

Μαθήτρια, Σταυρούλα Μαντζουράνη
Σταυρούλα Μαντζουράνη
Βιολογία Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε τη στήριξη που χρειαζόμουν, για να πετύχω τους στόχους μου!

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε να ολοκληρώσω επιτυχώς τη δύσκολη αυτή χρονιά και να αντεπεξέλθω στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Αναμφίβολα, η καθημερινή επαφή και η στήριξη των καθηγητών, το ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος και τα οργανωμένα βιβλία με έμφαση στις λεπτομέρειες, συνετέλεσαν στη σωστή προετοιμασία μου για τις εξετάσεις. Το πρόγραμμα της οργάνωσης χρόνου με βοήθησε στο διάβασμά μου και στην αποβολή του άγχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε τη στήριξη που χρειαζόμουν, για να πετύχω τους στόχους μου!

Μαθήτρια, Αγγελική Στεφανίδου
Αγγελική Στεφανίδου
Νομική Κομοτηνής

Οι καθηγητές μου, με υπομονή, πρόσφεραν στήριξη, καθοδήγηση και ηθική συμπαράσταση.

Από τα τρία χρόνια φοίτησής μου στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποκόμισα τις καλύτερες εμπειρίες με αποκορύφωμα την επιτυχία μου στις Πανελλήνιες. Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο υπήρξαν όχι μόνο αρωγοί αλλά και συμπαραστάτες στην πορεία που διήνυσα στο Λύκειο, δείχνοντας πάντα υπομονή και προσφέροντας στήριξη, καθοδήγηση και ηθική συμπαράσταση. Παράλληλα, ωφέλιμη υπήρξε η συμβολή του προγράμματος της Οργάνωσης Χρόνου, καθώς μπόρεσα να κάνω την καλύτερη δυνατή κατανομή του χρόνου μου για μελέτη.

Μαθήτρια, Κωνσταντίνα Στεφανίδου
Κωνσταντίνα Στεφανίδου
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες αναμνήσεις, για τη γνωριμία μου με αξιόλογους, ικανούς και δοτικούς καθηγητές.

Η προετοιμασία ενός μαθητή για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αναπόδραστα απαιτεί υπευθυνότητα, γνωστική επάρκεια, εμπειρία και ανθρωπιστική προσέγγιση του μαθητή από την πλευρά του εκπαιδευτικού. Τα τέσσερα αυτά στοιχεία αποτελούν χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ, το οποίο με το ασυναγώνιστο εκπαιδευτικό δυναμικό του παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του Λυκείου ποιότητα και ποσότητα γνώσης, καθιστώντας τους μαθητές ικανούς να αντεπεξέλθουν με ψυχραιμία ακόμα και στις πιο απαιτητικές δοκιμασίες με αποκορύφωμα τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μαθητής, Νίκος Φωτίου
Νίκος Φωτίου
Ιατρική Λάρισας

Οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα κρατούν τον μαθητή διαρκώς σε εγρήγορση.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε ένα ισχυρό στήριγμα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με εξαιρετική οργάνωση και καθηγητές που στηρίζουν τον μαθητή τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας, συνδράμει τα μέγιστα, ώστε να κυλήσει ομαλά το πιο δύσκολο έτος των μαθητικών χρόνων. Επιπλέον, οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα κρατούν τον μαθητή διαρκώς σε εγρήγορση. Συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μαθήτρια, Καψαχείλη Σοφία
Καψαχείλη Σοφία
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δεν ονομάζεται τυχαία έτσι… «Ξέρει τον τρόπο να Νικάει»!

Αναμφίβολα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δεν ονομάζεται τυχαία έτσι, καθώς αυτό που εισέπραττα εγώ όλη τη χρονιά ήταν η σιγουριά ότι «Ξέρει τον τρόπο να Νικάει», γεγονός που μου παρείχε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για επιτυχία στις εξετάσεις! Στο γνωστικό κομμάτι, η άριστη κατάρτιση αλλά και η αυστηρότητα των καθηγητριών μου με ωθούσαν στη συστηματική και λεπτομερειακή μελέτη. Παράλληλα, το Φροντιστήριο με οργάνωση και καινοτομία πραγματοποιούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σεμινάρια αποδοτικού διαβάσματος, ημέρες μελέτης και το σπουδαιότερο… διαγωνίσματα σε συνθήκες Πανελλαδικών!!

Μαθήτρια, Παπαδοπούλου Ξένια
Παπαδοπούλου Ξένια
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Προγράμματα μελέτης από το φροντιστήριο με στόχο την άριστη απόδοση χωρίς εξαντλητικό διάβασμα.

Το Οιδανικώ φροντιστήριο ήταν ο καλύτερος συνοδοιπόρος που θα μπορούσα να έχω στην πιο δύσκολη και απαιτητική στιγμή της έως τώρα ζωής μου. Με την πολύτιμη εμπειρία, μεταδοτικότητα και επιμονή των καθηγητών κατάφερα να πετύχω την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Στην επιτυχία αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα προγράμματα μελέτης που δίνονταν από το φροντιστήριο με στόχο την άριστη απόδοση χωρίς εξαντλητικό διάβασμα.

Μαθήτρια, Σμυρλίδου Μαρία
Σμυρλίδου Μαρία
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Κατάφερα να καταπολεμήσω το άγχος, να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και να επιτύχω.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ συνέβαλε ουσιαστικά στη διαδικασία της προετοιμασίας μου τόσο από άποψη μελέτης όσο και από άποψη ψυχολογικής στήριξης, ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις πανελλαδικές. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία τόσο των προγραμμάτων μελέτης και ακόμα περισσότερο οι καθηγητές που με υπομονή και επιμονή στήριξαν τον αγώνα μου, συνέδραμαν στην επιτυχία μου. Το φροντιστήριο αποτέλεσε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ένα δεύτερο σπίτι για μένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να καταπολεμήσω το άγχος, να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και να επιτύχω τελικά τους στόχους μου.

Μαθήτρια, Λαγίδου Χριστίνα
Λαγίδου Χριστίνα
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Θα πρότεινα το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ σε όλα τα παιδιά που θέλουν να πετύχουν!

Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να εκπληρώσω το όνειρό μου. Χωρίς τις πολύτιμες παροχές του φροντιστηρίου, όπως τα τρίωρα διαγωνίσματα, το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου και την επιπλέον βοήθεια των καθηγητών, δύσκολα θα εκπλήρωνα τον στόχο μου. Ιδιαίτερα σημαντικό για μένα είναι πως οι καθηγητές ήταν πάντα κοντά μου κάνοντας αυτή τη δύσκολη χρονιά να περάσει πιο γρήγορα και ευχάριστα. Θα πρότεινα το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ σε όλα τα παιδιά που θέλουν να πετύχουν!

Μαθήτρια, Παπαδοπούλου Σταυρούλα
Παπαδοπούλου Σταυρούλα
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η ικανότητα των καθηγητών να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και η οργανωτικότητα συνέτρεξαν στην επίτευξη του στόχου μου.

Η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Η θέληση / η όρεξη για διάβασμα και το Οιδανικώ Φροντιστήριο αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο. Η ικανότητα των καθηγητών του να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους, η μεταδοτικότητά τους και η οργανωτικότητα ήταν αναμφισβήτητα παράγοντες που συνέτρεξαν στην επίτευξη του στόχου μου.

Μαθήτρια, Κερασίδου Γεωργία
Κερασίδου Γεωργία
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Το φροντιστήριο Οιδανικώ με στήριξε στο να πετύχω τον πρώτο μου στόχο

Το φροντιστήριο Οιδανικώ με στήριξε τόσο εκπαιδευτικά όσο και ψυχολογικά στην επιτυχημένη πορεία μου για το Πανεπιστήμιο και στο να πετύχω τον πρώτο μου στόχο, που σε μένα φάνταζε εξαρχής ανέφικτος. Το οικείο κλίμα, η μεταδοτικότητα και ο επαγγελματισμός των καθηγητών, καθώς και το οργανωτικό πνεύμα που διακατέχει το φροντιστήριο αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που συνέδραμαν στο τελικό αποτέλεσμα!!!

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Α- / Α+

Προσθήκη Υπογράμμισης
στους συνδέσμους

Αύξηση Αντίθεσης

Accessibility icon, Εικονίδιο προσβασιμότητας