Νέο όνομα. Ίδιο όραμα και αξίες. Εμπλουτισμένα, καινοτόμα προγράμματα.

Κολλάζ φωτογραφιών με μαθητές

Η Γνώση είναι η Δύναμη που φέρνει την Επιτυχία

Στο Φροντιστήριο Οιδανικώ η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στο όνομά μας: η Γνώση φέρνει την Επιτυχία. Εκμεταλλευόμαστε όλες μας τις δυνατότητες, καινοτομούμε, δημιουργούμε πρωτοποριακές υπηρεσίες για να φτάσουμε στο στόχο μας: οι μαθητές μας να μπούνε στη μάχη των Πανελληνίων εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εφόδια και να βγούνε νικητές, να εισαχθούν στο πανεπιστήμιο στη σχολή της επιλογής τους.

Στο Οιδανικώ πλάθουμε Νικητές.

Τραπέζι φροντιστηρίου

Όλοι μαζί στον δρόμο προς την Επιτυχία

Ο δρόμος για τις εξετάσεις είναι δύσκολος και, κυρίως, άγνωστος σε εσάς και το παιδί σας. Eμείς αυτό τον δρόμο τον διασχίζουμε κάθε χρόνο και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Χιλιάδες γονείς μάς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, χιλιάδες παιδιά μάς εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους.

Νιώθοντας το βάρος της ευθύνης για κάθε παιδί χωριστά, σας εγγυόμαστε ότι το Φροντιστήριό μας είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί σας. Εδώ, στο κέντρο του Ευόσμου, θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εδώ θα νιώσετε την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι βρήκατε το Ιδανικό Φροντιστήριο.

Γιατί είναι πεποίθησή μας ότι η Γνώση είναι Δύναμη κι οδηγεί στην Επιτυχία, αρκεί να έχει το παιδί κοντά του τους κατάλληλους ανθρώπους να του δείξουν τον δρόμο.

Βασίλης Γκαρίλας
Διευθυντής του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΟιδαΝικώ

Βασίλης Γκαρίλας, Φωτογραφία

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Α- / Α+

Προσθήκη Υπογράμμισης
στους συνδέσμους

Αύξηση Αντίθεσης

Accessibility icon, Εικονίδιο προσβασιμότητας