Έμπειροι καθηγητές, βραβευμένα και πρωτοποριακά προγράμματα

Κολλάζ φωτογραφιών με μαθητές

Συστηματική εκπαίδευση των μαθητών

Στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Προσφέρουμε τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία και γι’ αυτό βραβευτήκαμε! Μετά από διαγνωστικά τεστ γνώσεων και προσωπικότητας κι ανάλογα με τις ανάγκες του, το παιδί εντάσσεται στο τμήμα που του ταιριάζει. Οι υπεύθυνοι μαθημάτων εποπτεύουν χρονοδιαγράμματα και βιβλία.

Εδώ μαθαίνεις πώς να διαβάζεις!

Στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο κάθε μαθητής μαθαίνει τον σωστό τρόπο μελέτης στο σπίτι, αλλά και τον ιδανικό τρόπο να αφομοιώνει τη γνώση στην τάξη. Μαθαίνει να κρατά καλές κι αποτελεσματικές σημειώσεις, να κάνει τις σωστές ερωτήσεις, να λειτουργεί μεθοδικά. Μαθαίνει να συνεργάζεται με καθηγητές και συμμαθητές μέσα από βιωματικές ασκήσεις, να θέτει στόχους, να «οπτικοποιεί τη γνώση» και να σκέφτεται κριτικά. Δεξιότητες που θα τον συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή του!

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ

Ανάλυση των διαγωνισμάτων για κάθε μαθητή ξεχωριστά!

Στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο ο τακτικός έλεγχος αφομοίωσης της γνώσης γίνεται με προγραμματισμένα τεστ ανά ενότητα, σε κάθε μάθημα, καθώς και με τρίωρα διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα διαγωνίσματα αντιμετωπίζονται με τον ΟιδαΝικώ τρόπο. Μέλημά μας δεν είναι μόνο ο βαθμός, αλλά κυρίως η ανάλυση του διαγωνίσματος σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Εβδομάδα Ε.Π.Ε.

Εβδοµάδα αφιερωµένη στην εµπέδωση της ύλης µέσω της «διερώτησης». Στόχος µας οι µαθητές να φτάνουν στην επίλυση των ασκήσεων ακολουθώντας τον «σωστό δρόµο της σκέψης». Έτσι ενισχύουν την αυτενέργεια και την αυτοπεποίθησή τους.

Coaching των μαθητών: Έτσι θα πετύχω!

Κάθε μαθητής στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μαθαίνει πώς να οργανώνει τον χρόνο του και πώς να διαβάζει με τη βοήθεια του προσωπικού του συμβούλου. Το καινοτόμο πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής, που στηρίζεται στις τελευταίες εξελίξεις της Θετικής Ψυχολογίας και του life coaching, δείχνει στον μαθητή πώς πρέπει να δουλεύει με σχέδιο και μέθοδο. Ο μαθητής πετυχαίνει τη βελτίωσή του με συνεχείς συνεδρίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς με τον σύμβουλό του.

Ευχάριστο περιβάλλον που θα θυμάσαι για χρόνια.

Στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο έχουμε καταργήσει τα παραδοσιακά θρανία! Πλέον όλοι οι μαθητές κάθονται στο «πρώτο θρανίο» και μαζί με τους καθηγητές τους γίνονται μία ομάδα. Πρόκειται για ένα ευχάριστο, σύγχρονο κι άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον που παρακινεί τον μαθητή να κάνει τη βέλτιστη προσπάθειά του.

Συνεχής συνεργασία με τους γονείς.

Στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο είμαστε συνεχώς δίπλα στους γονείς των μαθητών μας. Εκτός από τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους καθηγητές, δίνουμε στους γονείς τη δυνατότητα άμεσης διαδικτυακής ενημέρωσης για την πρόοδο, τις εργασίες και τη συνέπεια των παιδιών τους. Η συνεργασία μας με τους γονείς εμπλουτίζεται συνεχώς με σεμινάρια και ειδικές ημερίδες.

Σχολή Γονέων

"Υποστηρίζω τους στόχους και τα όνειρα του παιδιού μου". Σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα κι αλληλεπίδρασης, που βοηθούν τους γονείς των μαθητών μας να είναι δίπλα στα παιδιά τους στο ταξίδι για την επίτευξη των στόχων τους. Ειδικοί επιστήμονες αναλύουν όλα τα στοιχεία της εφηβείας που συμβάλλουν στην ουσιαστικότερη σχέση γονέα- παιδιού.

Βραβευμένο πρόγραμμα υποτροφιών

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο υλοποιεί πρόγραμμα υποτροφιών κι έχει βραβευτεί γι'αυτό. Οι υποτροφίες παρέχουν οικονομικές ελαφρύνσεις σε μαθητές της Γ΄Λυκείου, με κοινωνικά κριτήρια. Επίσης, μέσα από αδιάβλητο διαγωνισμό, παρέχονται υποτροφίες σε μαθητές από Α΄ προς Β΄ Λυκείου. Στηρίζουμε τους μαθητές κάθε βαθμίδας της μέσης εκπαίδευσης που έχουν όραμα και θέληση να πετύχουν τον στόχο τους.

Βραβευμένο πρόγραμμα υποτροφιών

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Α- / Α+

Προσθήκη Υπογράμμισης
στους συνδέσμους

Αύξηση Αντίθεσης

Accessibility icon, Εικονίδιο προσβασιμότητας